Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Gönüllüler bir araya geldi, 200 öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundu

İSTANBUL’DAN DİYARBAKIR’A GELEN GÖNÜLLÜ HAYIRSEVERLER, ERGANİ’DE BEŞ KÖY OKULUNU ZİYARET EDEREK KIRTASİYE MALZEMESİ VE ÇANTA YARDIMINDA BULUNDU.

22/09/2022 16:00
A+
A-

İstanbul’dan Diyarbakır’a gelen hayırseverler, Ergani’de beş köy okulunu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve çanta yardımında bulundu.

İstanbul’dan Diyarbakır’a gelen bir grup hayırsever, Ergani ilçesinde pilot olarak seçtikleri Yayvan Tepe İlkokulunun iç ve dış cephe boyamasını gerçekleştirdi. Ergani İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi gönüllüleriyle birlikte okul boyama etkinliğine katılan hayırseverler, her çocuğun kaliteli eğitim alması ve hijyenik okullarda okuması gerektiğini dile getirdiler.

Bir araya gelip dernekleşen hayırseverler adına konuşan Abdullah Özkan, her çocuğun kırtasiye malzemesine ulaşması noktasında gönüllüler olarak katkıda bulunduklarını kaydetti. Yaklaşık 200 çocuğa kırtasiye desteğinde bulunduklarını ifade eden Özkan, “Gençlik ve Spor Bakanlığı gönüllüleriyle burada okul boyamasını gerçekleştirdik. Yarın çocukların renkli okullarını görmesini heyecanla bekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.