Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Gençlerin alkışlatan hareketi kamerada

GENÇLERİN ALKIŞLATAN HAREKETİ KAMERADA

12/03/2022 13:50
A+
A-

Şanlıurfa’da bir market önünde, açık unutulan meşrubat dolabını aldıkları küpe kilidi ile kilitleyerek hırsızlığı önleyen gençlerin alkışlatan hareketi, güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde yaşandı. Bir market önünden geçen kimliği belirsiz 4 genç, meşrubat dolabının küpe kilidinin olmadığını fark etti. Hırsızlık olayının yaşanabileceğini düşünen gençler, bölgeden uzaklaştı. Bir süre sonra yine marketin önüne gelen gençler, buldukları küpe kilidiyle meşrubat dolabını kilitledi. Yaşanabilecek hırsızlık olayının önüne geçen gençlerin hareketi, güvenlik kamerasına yansıdı.

“Görüntüleri izleyince çok mutlu oldum”

Market sahibi Mehmet Mankal, görüntüleri izleyince çok mutlu olduğunu belirterek, “Dün gece ben dükkanı kapattıktan sonra içecek dolabının kapısına kilidi vurmayı unutmuşum. Normalde kilitleri çıkartıp dolabın üstüne koyuyorum. Dolap üstünde unuttum, eve gittim. Sabah geldiğimde dolabıma takılı, farklı bir kilitle karşılaştım, şaşırdım. Bende hemen kameradan görüntüleri izledim, 4 tane genç gelmiş, dolabın açık olduğunu görüp, daha sonra bir yerlerden kilit bulup getirip takıyorlar. Dolabın açık olduğunu başkaları fark edip bir şeyler çalmasın, almasın diye bunu yapıyorlar. Gençler koruma amaçlı gelip kilidi takıp gitmişler. Gençlerin bu hareketini görünce çok hoşuma gitti. Mutlu oldum. Yani beni mutlu eden dolaptan bir şeyin alınmaması değil. Böyle gençlerin var olmasıdır. Ben buradan sizin aracılığınızla gençlere çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar. Gerçekten çok mutlu oldum. O gençleri tanımak isterim, gelip çayımızı içmelerini isterim” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.