Dolar 32,5287
Euro 34,8161
Altın 2.444,87
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Elimizden Gelen Katkıyı Libya Hükümeti’ne Vermeye Hazırız

Elimizden Gelen Katkıyı Libya Hükümeti’ne Vermeye Hazırız
14/09/2023 13:44
A+
A-

Atilla Makina Firması’nın sahibi Ersin Atilla, “Elimizden gelen katkıyı Libya Hükümeti’ne vermeye hazırız. Umarım yaralar bir an önce sarılır, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

featured

Atilla: Elimizden Gelen Katkıyı Libya Hükümeti’ne Vermeye Hazırız

Atilla Makina Firması’nın sahibi Ersin Atilla, Libya’da meydana gelen sel felaketi için Atilla Makina olarak yardıma hazır olduklarını açıkladı.

“Türk Firmalarla Birlikte Görev ve Sorumluluk Üstlendik”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Libya’ya arama kurtarma ekibi gönderildiğini söyleyen Ersin Atilla, şunları söyledi:

“Libya’nın yeniden inşası ve ihyası için diğer Türk firmalarla birlikte görev ve sorumluluk üstlendik. Kendi alanımızda çalışmalar yapıyoruz, dolayısıyla bu çalışmaları yürütüyoruz. Yakın zamanda Libya’da meteorolojik hadiselerden kaynaklı bir sel afeti yaşandı. Beş bine yakın insanın hayatını kaybettiği, 10 bine yakın insanın kaybolduğu yönünde Libyalı yetkililerin açıklamaları var. Bunları üzüntüyle takip ediyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Umarız kayıplar da bir an önce bulunur, ülkede yaralar sarılır. Türk Devleti de Libya’ya yardım eli uzattı. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatıyla Libya’ya 162 kişilik bir arama kurtarma ekibi gönderildi. Biz de birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız ile irtibat halindeyiz. Onların sağlık durumları iyi, riskli bölgede değiller güvendeler. Aileler de bu konuda bilgilendirildi. Biz de yakın temastayız ve orayı takip ediyoruz. Öğrenebildiğimiz kadarıyla diğer Türk firmaların çalışanlarının da herhangi bir riskli durumu yok, güvendeler. Hem Büyükelçiliği’miz hem de Dışişleri Bakanlığı’mız nezdinde gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bizlerde elimizden gelen katkıyı Libya Hükümeti’ne vermeye hazırız. Umarım yaralar bir an önce sarılır, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Atilla: Elimizden Gelen Katkıyı Libya Hükümeti’ne Vermeye Hazırız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.