Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Elazığ’ın Sevilen yüzü Yunus Genç MHP’den Aday Adayı

Elazığ’ın Sevilen yüzü Yunus Genç MHP’den Aday Adayı
REKLAM ALANI
14/01/2023 17:08
A+
A-

Elazığ’ın sevilen ve tanınan yüzü iş adamı Yunus Genç MHP’den Elazığ milletvekili aday adaylığına hazırlanıyor.

Yunus Genç Kimdir?

Elazığ iş dünyası ve sivil toplum camiasının yakından tanıdığı Genç, Elazığ da birçok başarılı projeye imza atmasıyla tanınıyor. Medikal sektöründe yıllardır emek veren iş adamı Yunus Genç, pandemi döneminde kısa sürede hayata geçirdiği maske imalatı projesini Elazığ’a kazandırması ile tanınıyor. Aday Adayı Genç, Tüm Tıbbi Cihaz üreticileri ve tedarikçileri Federasyonu yöneyim kurulu üyeliğinin yanı sıra, Elazığ Ticaret ve Sanayi odası medikal grup temsilcisi görevini yürütüyor.

Sporcu kimliği ile de bilinen MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yunus Genç, Elazığspor üyesi olmakla birlikte geçmiş dönemlerde alt yapıdan sorumlu başkan yardımcılığı da yaptı.
Elazığ’da doğdum, Elazığ’da doydum sloganını benimseyen Genç, şimdiden farklı bir milletvekili portresi çizeceği gözüküyor

REKLAM ALANI
YORUMLAR

  1. Mert dedi ki:

    Çok dogru bir isim tebrik eder başarilar dilerim. Yolu açık olsun

  2. Çok şükür Genç bir Adam daha heyecanlı daha istekli iş Adami Hak Adami Halk Adami kalbimiz dualarimiz seninle dedi ki:

    Sonunda Elaziğ hakettiği yeri bulacak Elazığ Yunus Genç ten sorulacak