Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Elazığ’da belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapılabilecek

VATANDAŞLARIN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI HIZLI VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMASINI HEDEFLEYEN ELAZIĞ BELEDİYESİ, ULAŞIMDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLATARAK BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE KREDİ KARTIYLA ÖDEME YAPABİLME İMKANI GETİRDİ

Elazığ’da belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapılabilecek
25/08/2022 17:00
A+
A-

Vatandaşların toplu taşıma araçlarını hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmasını hedefleyen Elazığ Belediyesi, ulaşımda yeni bir dönem başlatarak belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapabilme imkanı getirdi.

Elazığ Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma araçlarını hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmaları için çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ekipleri tarafından otobüs toplu taşımayı basit ve güvenilir bir duruma getirmek için vatandaşların ulaşım kartları olmasa dahi temassız özellikli kartlar ile kent içi toplu ulaşımından faydalanabilme kolaylığı oluşturdu. Bu hafta itibarıyla hayata geçirilen yeni uygulamada, dikkat edilmesi gereken tek husus ise biniş ücretinin ödeneceği kredi veya banka kartlarının, temassız özelliğe sahip olması gerektiği vurgulandı.

Teknolojiyi günün koşullarına uyarlamak istediklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yeni uygulamanın vatandaşlarımıza günlük yaşamda kolaylık sağlayacak. Ulaşım alt yapısını her geçen gün daha ileriye taşımak ve günümüz teknolojisinden sonuna kadar istifade etmek için Elazığ Belediyesi olarak daima çalışmaya devam ediyoruz. Ödeme gerçekleştirilecek kartların temassız özellikte olması hem daha sağlıklı hem de kullanımı hızlı ve pratik hale getiriyor. Şehrimize başka illerden gelen ziyaretçilere de ek bir karta gerek kalmadan kullanım imkanı sağlamanın önemli bir kolaylık oluşturuyor. Daha önce de teknolojik altyapıya dayalı olarak ’Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi’ çerçevesinde şehrin 17 farklı noktasında KİOKS cihazlarının kurulduğunu, akıllı duraklar ve akıllı ulaşım sihirbazı ile yolculara kolaylık kazandırmıştık. Yaya ve sürücülerimize daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için gerekli bütün düzenlemeleri hayata geçirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.