Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 18°C

E-TİS İlk Adımı Samsun’da Attı

E-TİS İlk Adımı Samsun’da Attı
18/09/2023 16:13
A+
A-

E-TİS İlk Adımı Samsun’da Attı

Sektörde faaliyet gösteren işletmelerin ve işverenlerin haklarını korumak, sektörün sürdürülebilirliğini ve gelişimini teşvik etmek amacıyla kurulan E-Ticaret İşveren Sendikası (ETİS) artık Samsun’da da faaliyetlerini sürdürecek.

Açılışa Yoğun İlgi Vardı

E -Ticaret İşveren Sendikası (ETİS), Samsun İl Başkanlığı’nın açılış törenine Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ETİS Genel Başkanı Erdem Yanık, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, SMMMO Başkanı Dilaver Öğütçü, Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeref Aydın, ETİS Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, Atakum Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Şenol Katkat, Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun bürokrasisi, siyasileri, iş dünyasının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

İlk Şube Samsun’da Açıldı

Törende bir konuşma yapan E-Ticaret İşveren Sendikası Samsun Şube Başkanı Erkan Hoş,  e-ticaret sendikalarının, diğer sektördeki sendikalar gibi sektördeki tüm paydaşların daha adil ve sürdürülebilir bir şekilde çalışmasını sağladığının altını çizerek, “Sektörün gelişimi takip etmek, geleceğini şekillendirmek gibi bir misyona sahibiz. Hakların korunması, yasal uyum ve danışmanlık, eğitim ve gelişim, lobicilik ve temsil, işbirliği fırsatları, toplumsal sorumluluk ve üyeler arası iletişim gibi temel başlıklar altında faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Merkezi İstanbul’da Bulunuyor

Samsun’un Karadeniz bölgesinin her iş kolunda büyük bir ticaret hacmine sahip olduğunun altını çizen E-Ticaret İşveren Sendikası Genel Başkanı Erdem Yanık da yaptığı konuşmada, Samsun’da bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Yanık, “E-Ticaret İşveren Sendikası olarak İstanbul merkezli olarak ülkenin tüm illerinde şubeler açacağız. İlkinin Samsun olması daha da anlamlı kılıyor. Çağın ticareti artık elektronik ortamda gerçekleşiyor ve işlem hacmini rakamlarla telaffuz etmek artık çok zor. Bizler sektör içerisinde varlığımızı artırmak zorundayız” dedi.

Başkanlara Plaket Verildi

Geniş katılımın olduğu şubenin açılış kandelasını Samsun Barosu Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran, Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu, e-Ticaret İşveren Sendikası Genel Başkanı Erdem Yanık, Samsun Şube Başkanı Erkan Hoş ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı kesti. Erkan Hoş’un başkanlığındaki yönetim kurulunda; Samet Abanoz, Ertan Avcı, Hakan Özen, Özge Bilal, Ahmet Koç, Alihan Tozmaz, Bedirhan Karagüzel ve İsmail Sönmez yer alıyor. Başkan Erkan Hoş, günün anısına genel başkan Erdem Yanık ve yönetim kurulu üyelerine plaket taktim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.