Dolar 32,2588
Euro 34,6197
Altın 2.412,94
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Dr. Ali Çolak AK Parti’den aday adayı; Yeniden Çerkezköy vurgusu

Dr. Ali Çolak AK Parti’den aday adayı; Yeniden Çerkezköy vurgusu
26/11/2023 21:10
A+
A-

Tekirdağ’ın sanayi bölgesi Çerkezköy’de uzun yıllar sağlık alanında hizmet veren Dr. Ali Çolak, yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 

featured

Çerkezköy’de AK Parti’den Dr. Ali Çolak aday adayı; projelerle geliyor

Ticari ve sanayi olarak sürekli gelişim kaydeden İstanbul ve komşu ilçesi Çorlu’dan sonra Türkiye Trakyası’ndaki en büyük üçüncü yerleşim yeri olan Çerkezköy yerel seçimlere hazırlanıyor. 200 bini aşan nüfusu ile Türkiye’nin önemli sanayi alanlarından biri olan Çerkezköy’de uzun yıllar sağlık alanında hizmetler veren Dr. Ali Çolak, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Vatandaşlarla iç içe olan Çolak, Çerkezköy’ün alt yapıdan üst yapıya, sanayiden sosyal hayata kadar gelişimine projelerle katkı sağlamayı hedefliyor.

“Yeniden Çerkezköy” sloganıyla sahaya inen, vatandaşlar esnaf ve tüccar ile sanayicilerle bir araya gelen Dr. Çolak, toplumun her kesimi ile iletişim sağlıyor. Vatandaşlardan büyük teveccüh gören Dr. Ali Çolak ilçeye dair her alanda planladığı projeler ile Çerkezköy’ün gelişimi için çalışmayı hedefliyor.

Dr. Ali Çolak AK Parti’den aday adayı; Yeniden Çerkezköy vurgusu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.