Dolar 32,2314
Euro 34,7514
Altın 2.439,38
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Az Bulutlu
Ankara
14°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 22°C

Diyarbakır’da şiddetli rüzgar 1 tonluk çatıyı uçurdu

DİYARBAKIR’DA ŞİDDETLİ RÜZGAR 1 TONLUK ÇATIYI UÇURDU, SİTE BAHÇESİNE DÜŞEN ÇATININ KORKU DOLU ANLARI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.

08/04/2022 11:20
A+
A-

Diyarbakır’da şiddetli rüzgar 1 tonluk çatıyı uçurdu. Site bahçesine düşen çatının savrulma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Dün gece itibariyle Diyarbakır’da etkili olan şiddetli rüzgar, Diyarbakır’da sabah saatlerinde Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi’nde bulunan site içinde bir binanın yaklaşık 1 tonluk çatısını uçurdu. Çatı, şiddetli fırtına nedeni ile bahçeye savruldu. Çatının uçmasından önce öğrenci servisi siteden çıkması ise büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Çatı, araçlar üzerinden süzülerek bahçeye iniş yapması ise araçlarda oluşabilecek maddi hasarın önüne geçti. O anlar, sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Site görevlisi Akif Eser’in çatının şiddetle yere çakılması korku dolu anlar yaşattığını söyledi. Çatının ağaca saplanması, öğrencilerin servis saatinde büyük bir faciaya neden olmadığını ifade etti. Eser, “Bugün sabah saatlerinde öğrencilerin çıkış saatlerinde, lodos şiddetinde büyük bir fırtına çıktı. Bir anda A2 blok çatısı aşağı indi. Allah’a çok şükür ki, can kaybımız olmadı, çevredeki araçlara da çarpmadı. Direkt çatıdan bahçeye düştü. Öğrencilerin servis saatleriydi Allah, muhafaza etti. Çok korktum şiddetli bir ses çıktı. Bütün bina sakinleri balkonlarına çıktı” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.