Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Diyarbakır’da kadın polislerden minik öğrencilere destek

DİYARBAKIR YENİŞEHİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇEDE BULUNAN İLKÖĞRETİM OKULLARINI ZİYARET EDEREK OKUL KÜTÜPHANELERİNE OKUMA VE HİKAYE KİTAPLARI KATKISINDA BULUNDU.

02/06/2022 10:25
A+
A-

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan ilköğretim okullarını ziyaret ederek okul kütüphanelerine okuma ve hikaye kitapları katkısında bulundu.

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli kadın komiserler ile kadın devriye ekipleri, Şehitlik Mahallesinde bulunan Yüzüncüyıl İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Okulda minik öğrencileri ziyaret eden, kadın komiserler ile kadın devriye ekipleri öğretmenlerle bir araya gelip, öğrencilere de meslekleri hakkında bilgilendirme yaptı. Öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen ekipler daha sonra öğrencilere destek olmak adına birlikte getirdikleri hikaye ve okuma kitaplarını okul kütüphanesine hediye etti. Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu ilçede okul ziyaretlerinin devam ettiğini, Diyarbakır Anadolu Lisesi mezuniyet eğlenceleri ve 85. Yıl Yatılı Bölge Okulları ziyaretleri ile gençlerin gelecek planlarına yardımcı olmaktan duydukları memnuniyeti ve gençlerin gelecekte bu memleketin polisleri, hukukçuları, öğretmenleri, doktorları ticaret adamları olacaklarını söyledi.

Öğretmenler ve öğrenciler ise Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polisleri çok sevdiklerini söyleyerek ziyaret ve katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.