Dolar 32,2288
Euro 34,7366
Altın 2.443,42
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Açık
Ankara
15°C
Açık
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 22°C

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KAR YAĞIŞI NEDENİYLE SOKAKTA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN KEDİ VE KÖPEKLER İÇİN MAMA DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR.

20/01/2022 12:10
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle sokakta yaşayan yiyecek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için mama dağıtımına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, son 49 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığı kentte sokakta yaşayan hayvanların aç kalmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Yenişehir, Kayapınar, Bağlar ve Sur ilçelerinde belirlenen noktalar ile kedi ve köpeklerin sığındığı yerlere mama bıraktı.

Hasta köpek tedavi altına alındı

Mama dağıtımının yanı sıra sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarının da yardımına koşan ekipler, gelen bir ihbarı değerlendirerek Kayapınar ilçesi 75 metrelik caddede hasta olan bir köpeği alarak Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine götürerek tedavi altına aldı. Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların beslenmelerini sağlamak için daha önce belirlenen yerlere mama bırakmaya devam edeceği belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.