Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Dicle Gençlikspor idmanlarına tüm hızıyla devam ediyor

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YENİ KULÜP BAŞKANI İŞ İNSANI CENGİZ AYNA OLAN DİCLE GENÇLİKSPOR FUTBOL TAKIMI, YAPTIĞI İDMAN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR.

31/12/2021 13:00
A+
A-

Dicle Gençlikspor, Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi A Grubu’ndaki karşılaşmalar için hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik kadro eşliğinde sentetik futbol sahasında antrenman gerçekleştiren Dicle Gençlikspor, çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda topbaşı yapan Dicle Gençlikspor’un bir üst lige çıkacaklarını ve bunun için takımın sahada çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Dicle Gençlikspor Başkanı Cengiz Ayna, “Takımımız iyi bir ekiple sezona başladı. Çıktığımız ilk maçta ligin en zor takımlarından olan Diyarbakır Adaletspor ile 0-0 berabere kaldık. Oynadığımız ikinci maçta ise rakibimiz Şeyh Şamil Gençlikspor’u 4-0’lık skorla yenerek büyük bir avantaj sağladık. Ligdeki istikrarlı mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Takımız sahada kazanmak için maç öncesi deneyimli teknik kadromuz eşliğinde antrenmanlarını yapıp, hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Gol yemeden sahada mücadele eden takımımızın her maçta aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum. Takımımıza iyi çalışmalar ve daimi başarılar diliyorum. Dicle Gençlikspor başkanı olarak her zaman takımımızın yanındayım” dedi.

Hançepekspor, ligde ikinci kez sahaya çıkmadığından dolayı ligden ihraç edildi. Hançepekspor ile aynı grupta yer alan Dicle Gençlikspor, müsabaka oynamadan 3-0 hükmen galip sayılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.