Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Demir hırsızları kapılara dadandı

ŞANLIURFA’NIN HALİLİYE İLÇESİNDE HIRSIZLAR ŞAFAK VAKTİ GİRDİKLERİ 3 BİNADAN 4 DEMİR KAPIYI ÇALDI.

20/04/2022 14:15
A+
A-

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde hırsızlar şafak vakti girdikleri 3 binadan 4 demir kapıyı çaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesinde meydana geldi. Kimlikleri belirsiz hırsızlar, şafak vakti 1866. Sokak’ta 3 binaya ait 4 demir kapıyı çaldı. Mahallelerinde sürekli hırsızlık olaylarının yaşandığını belirten vatandaşlar, yetkililerin güvenlik önlemlerini arttırmasını istedi. Son zamanlarda demir kapı hırsızlığının da arttığını aktaran vatandaşlar, hırsızlara yönelik caydırıcı cezaların uygulamaya konulması gerektiğini vurguladı. Evlerinde rahat uyuyamadıklarını ifade eden vatandaşlar, çalınan kapılarının bulunması için hırsızlardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri, bölgede inceleme yapıp, hırsızlara ait parmak izi aldı. Ekipler, kapı hırsızlarının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

İnşaata iskele demirleri ve bina kapısı çalınan Müslüm Çobanoğlu, “Mezarlığın oradaki demir kapı çalındı. Sonra bizim inşaattaki demir iskelelerimiz çalındı. Demir olan ne varsa çalıyorlar. Hiç bir şey dinlemiyorlar. Caminin klimaları olsun, mezarlığın kapısı olsun, çatımızın kapısı olsun, iskelemiz ve en son bina giriş kapıları ile trastaki kapıları çalmaya başladılar. Artık son haddimize geldik. Evimizde huzurlu bir şekilde oturamaz hale geldik. Devlet yetkililerimizin hırsızlara yönelik daha caydırıcı cezalar uygulamasını bekliyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.