Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Dayısı tabancayla karnından vurdu

MALATYA’DA BİR KIRAATHANE DE DAYISI TARAFINDAN KARNINDAN TABANCAYLA VURULAN ŞAHIS CADDE ÜZERİNDE POLİS TARAFINDAN YERDE YATAR HALDE BULUNDU.

14/12/2021 00:25
A+
A-

Malatya’da bir kıraathane de dayısı tarafından karnından tabancayla vurulan şahıs cadde üzerinde polis tarafından yerde yatar halde bulundu.

Olay, Yeşilyurt İlçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Boztepe Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathane de meydana gelen olayda, O.Y. ile dayısı olduğu ileri sürülen H.D. arasında ailevi bir konudan dolayı tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından H.D. yanında bulunan tabancayla yeğeni O.Y.’ye tek el ateş etti. Sol karın bölgesine isabet alan O.Y. yaralanırken, H.D. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kıraathane de kendi imkanlarıyla ayrılan yaralı şahıs bir süre yürüdüğü cadde üzerinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yerde yatan şahsın tabancayla vurulduğunu tespit ederken, O.Y. bölgeye çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 1 adet boş kovan bulurken, olayın şüphelisi H.D. bir süre sonra olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.