Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Çocuk korosu ilk kez 23 Nsan’da seyirciyle buluştu

MEDİCAL PARK GAZİANTEP HASTANESİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARI UNUTMADI. HASTANE BÜNYESİNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN MEDİCAL GAZİANTEP ÇOCUK KOROSU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA İLK KEZ SAHNE ALDI.

25/04/2022 13:00
A+
A-

Medical Park Gaziantep Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı. Hastane bünyesinde sağlık çalışanlarının çocuklarının katılımıyla gerçekleşen Medical Gaziantep Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk kez sahne aldı.

Miniklerden oluşan koro hastane çalışanlara ve etkinliğe katılan misafirlerin yoğun ilgisini gördü. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin tarafından Medical Park Gaziantep Çocuk Korosu’na katılan miniklere takdir belgesi, verildi. Programda konuşan Prof. Dr. Şahin 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlayarak, ’’Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yılını ve tüm çocuklarımızın ve Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyoruz. Medical Park Gaziantep Çocuk Korosu bugün bir koro dinletisi ile sahne aldı. Minik koristlerimiz bugün için çok çalıştı ve çok emek verdi. Havanın sıcak olmasına rağmen, çok başarılı oldular. Bu vesile ile Genel Koordinatör’ümüz Hayrullah Kubba başta olmak üzere hastane yönetimimiz adına kendilerini takdir ve tebrik ediyoruz’’ dedi.

Ayrıca kutlamalar çerçevesinde misafirler ve çocuklar için hastanenin terasında sokak oyunları etkinliği de gerçekleştirildi. Büyüklere ve çocuklara elma şekeri, pamuk şeker ve sandviç ikram edildiği hastanedeki kutlamalarda hem büyükler hem de küçükler gönüllerince eğlendi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.