Dolar 32,5836
Euro 34,8316
Altın 2.411,21
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 29°C
Az Bulutlu
Ankara
29°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C

‘Çiftçi Varsa Hayat Var’ temalı sergi, fotoğrafseverlerle buluştu

ELAZIĞ’DA ‘ÇİFTÇİ VARSA HAYAT VAR’ TEMALI SERGİ, FOTOĞRAFSEVERLERLE BULUŞTU.

07/09/2022 14:30
A+
A-

Elazığ’da ‘Çiftçi Varsa Hayat Var’ temalı sergi, fotoğrafseverlerle buluştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Tarım Orman ve İnsan’ fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu. Bu yılki teması ‘Çiftçi Varsa Hayat Var’ olan yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserler, fotoğrafseverlerle buluştu. Vatandaşlar, bir alışveriş merkezinde açılan kursa da yoğun ilgi gösterdi.

Sergi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, “Sergideki fotoğraflar, tarımsal üretimin öneminin ve üreticilerin ortaya koyduğu emeğin görülmesi noktasında farkındalık oluşturuyor. Sergide farklı tarımsal üretimlere ilişkin birbirinden güzel fotoğraflar yer aldı. İlimizde açılan bu serginin bütün vatandaşlarımız tarafından gezilmesini önemsiyoruz ve istiyoruz. Serginin 3 gün boyunca ziyarete açık olacağını belirterek, tüm fotoğrafseverleri önümüzdeki yılın yarışmasına katılmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.