Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 21°C
Çar 21°C

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresini Yaptı

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresini Yaptı
27/08/2023 07:54
A+
A-

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresini Yaptı

Yaşar TONBAK / ANKARA – BHA

Belediyenin Mustafa Cankara Kongre merkezinde düzenlenen 13. Olağan Kongreye, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aylin Yaman, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Kadın Kolları başkanı Ayfer Ayaz, Siyasi parti İlçe başkanları, Partililer ve Karaşar Eski belediye başkanı Ali Özdamar katıldı.

Yapılan Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının akabinde Divan başkanlığına Nihat Yeşil, Kâtip üyeliğe Ali Özdamar getirilirken; Günden maddelerinin okunmasının akabinde;

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Yaman, burada bir konuşma yaparken konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Parti olarak içinde bulunduğumuz kongre sürecinden sonra seçim sürecinde yaşadığımız sıkıntıların ben, bu kongre süreciyle bir fırsata döndürüleceğini, her kriz ortamından fırsatlar doğduğuna inanan biriyim. Bu kongre sürecinde en büyük dileğim, daha fazla kadının, daha fazla gencin, siyasetin içinde olması. Son zamanlarda değişim sürecinden bahsediliyor ve bu günlerde en çok konuştuğumuz konu o. Örgütün daha motife olarak, daha fazla gençle, daha fazla kadınla yoluna devam etmesi benim için daha anlamlı olacak. Kişilerin üzerinden giden değil, örgütün üzerinden ve örgütü güçlendirerek yola davam eden siyaset ayağı çok önemli. Hiçbir şey kişisel değil, ekip ruhuyla kurtarılabileceğini, ancak ekip olabilmeyi beceren üstesinden gelebileceğine inanıyorum. Önümüzdeki dönem ham kurultay sürecimiz var, hem de yerel seçim sürecimiz var. Bu işe kendimizi adadık. Ben Sosyal Politikalardan sorumlu genel başkan yardımcısıyım. Özellikle yerel seçimlerde Sosyal Politikaların önemimi, bire bir insana dokunan Politikaların önemine çok inanan biriyim. Bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz.”

CHP Kadın Kolları Genel başkanı Nazlı Aylinaka, yaptığı konuşmasında, “Haklısınız bir seçim gerçekleşti ama, önümüzdeki yerel seçimlerde her yere CHP Bayrağını dikeceğiz. Bu anlayış içinde çalışmalarda bulunuyoruz” ifadesinde bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.