Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Bu Fenerbahçe’yi Değil Ali Koç’u Kurtarma Operasyonudur

Bu Fenerbahçe’yi Değil Ali Koç’u Kurtarma Operasyonudur
05/09/2023 16:36
A+
A-

Sadi Tekelioğlu: Bu Fenerbahçe’yi Değil Ali Koç’u Kurtarma Operasyonudur

Tahsin KEMER – Gurbetelli YALÇIN / ANKARA – BHA

Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Birlik Haber Ajansı’na konuştu. BHA SPOR Müdürü Tahsin Kemer’e özel röportaj veren Tekelioğlu, Arda Güler’in Real Madrid’e transferi, Fenerbahçe‘nin yaz transfer dönemindeki aldığı oyuncular ve altyapı ile ilgili sorulara samimiyetle yanıt verdi.

“Fenerbahçe, Edin Dzeko’ya Harcadığı Parayı 40 Yılda Belki Altyapıya Harcamamıştır”

Fenerbahçe‘nin Arda Güler’in transferinden kazandığı bonservis ile yaptığı transferlerin yanlış olduğunu belirten Sadi Tekelioğlu, “Bizim ülkemize Fenerbahçe 38 yaşındaki Edin Dzeko’yu getiriyor ve ondan medet umuyor.  Bunlar günü kurtarmak için yapılıyor. Fenerbahçe, Edin Dzeko’ya harcadığı parayı 40 yılda belki altyapıya harcamamıştır. Fenerbahçe taraftarı olsam çok üzülürdüm aynı şey Trabzonspor’da olsa hayat boyu unutamazdım. 19 yaşındaki oyuncuyu sat onun parasını 37 yaşındaki oyuncuya ver. Bu inanılmaz bir çelişki. Arda Güler para için satıldı denildi ama aldım parayı öbür tarafa verdin. Son derece yanlış ve bu oyuncular geçici yani aldığı oyuncular 35,37 yaşlarında oyuncular” dedi.

“Arda Güler’e Yazık Ettiler”

Tekelioğlu, Fenerbahçe’nin kazandığı bonservis gelirlerini 35, 36 yaşındaki oyunculara değilde altyapıya harcamaları gerektirdiğini ifade ederek, “Alıyoruz Avrupa’ya giden geri geliyor. Bunlar yanlış uygulamalar. Arda Güler’e yazık ettiler o parayla Fenerbahçe yatırım yapsaydı ve alt yapıya yeniden bir tesis kuracağım, ülkeyi tarayıp genç oyuncuları bulacağım deseydi daha iyi olurdu. Yeniden Türkiye ligini tarayacağım genç oyuncuları bulacağım Arda bir tesadüftü Fenerbahçe altyapısında değil Gençlerbirliği‘nden gelmiştir böyle oyuncular bulsun diye diğer kulüpleri destekleyeceğim diyebilirdi. Tam tersi gittiler Arda Güler ‘den aldıkları parayı 35, 36 yaşında adamlara yatırdılar. Türk futbolu ve Fenerbahçe adına çok büyük bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Bu Fenerbahçe’yi değil Ali Koç’u kurtarma operasyonudur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.