Dolar 32,4911
Euro 34,7110
Altın 2.402,15
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 17°C
Cts 14°C
Paz 16°C

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi TEKNOFEST’te

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi TEKNOFEST’te
02/09/2023 15:46
A+
A-

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi TEKNOFEST’te

Bakanlıkların, kamu ve özel kuruluşlarının, akademik kurumların ve medya şirketlerinin de yer aldığı 125 kurumla gerçekleştirilen TEKNOFEST’te Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi idari görevli personel Ömür Özok, Birlik Haber Ajansı’na Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin TEKNOFEST’te yer almasının temel amacını anlattı.

“Çok Yararlı Bir Festival”

Seedrone, NÜRDAM tarafından üretilen çipler ve Ayvaz Elektromobil ile standımıza herkesi bekliyoruz diyen Özok,“ Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak milli teknoloji hamlesi Teknofest Ankara’da yerimizi aldık.  Üniversitemiz öğrencilerinin ürettiği Seedrone, NÜRDAM tarafından üretilen çipler ve Ayvaz Elektromobil elektrikli arabayı çok sayıda üretici ve sektör temsilcileri yerinde inceledi. TEKNOFEST, ziyaretçilere ülkemizin ve tüm üniversite öğrencilerinin neler yapabileceğini anlatmak için çok yararlı bir festival” dedi.

 

“Ayvaz Bizim İçin Çok Değerli”

İdari görevli personel Ömür Özok, Ayvaz yüzde yüz elektrikli ve okulumuz mühendislik öğrencileri tarafından yapıldı diyerek, “ Okulumuz öğrencilerimizin yaptığı projeleri desteklemekte olup geleceğe yön verecek hayatı kolaylaştıracak projeleri öncelikli hale getirerek teknolojik hamleleri TEKNOFEST alanında bizler de herkese sunmaktayız. “Ayvaz” TÜBİTAK tarafından düzenlenen Uluslararası Efficiency Challange Elektrikli Araç Yarışları kategorisinde istenilen rapor ve belgelerde başarılı oldu ve ayvaz bizim için çok değerli. TÜBİTAK Gebze Yerleşkesine gelmeye hak kazandı. 60 takım arasından verimlilik alanında 10. ivmelenme alanında 4. olarak bu yıla kadar olan en yüksek derecesini yaptı. Bizler de burada Ayvaz’ı Türk halkına TEKNOFEST aracılığıyla tanıtmaya çalışıyoruz. Yerli ve milli üretimi kendisine ilke olarak bilen Ayvaz ekibi genç mühendisler olarak ülke ve milletin refahı için yapabileceklerini göstermeye çalışmakta ve bu çalışmalarına devam ederek her geçen gün teknolojinin zirvesine ulaşmayı Türk halkı ve üniversitemiz için hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.