Categories: GENEL

Beypazarı Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü Şefkat Eli İşbaşında

Beypazarı Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü Şefkat Eli İşbaşında

Yaşar Tonbak / Beypazarı (BHA)-Beypazarı belediyesi, Sosyal Yardım İşleri müdürlüğü, Şefkat elinin iş başında olduğunu bildirdi.

Belediye Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü, şefkat eli projesi kapsamında, ihtiyaçlarını kendi başlarına gideremeyen hasta, yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliklerinin düzenli olarak yapıldığını kaydetti.

Sosyal yardım İşleri müdürlüğü, ekiplerin vatandaşların hizmetinde bulunduğunu ve işlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirtti.

Özellikle, Şefkat eli Projesi kapsamında sürdürülen çalışmalarda, ekiplerin gerek ilçe merkezinde gerek taşra mahallelerde oturan vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

Hatice Yılmaz(nine) Belediye ekiplerinin evlerine gelerek temizliğe mutfaktan başladıklarını ve her tarafı tertemiz hale getirdiklerini söyledi.

Allah tuttuklarını altın etsin diye duada bulunan Hatice nine, “yaşlılık kötü. İhtiyaçlarımızı giderme de zorlanıyoruz, yada yerine getiremiyoruz. Mevlam, bu çocukların tuttuğunu altın eylesin, Allah hepsinden razı olsun. Bizimle yakından ilgileniyorlar” dedi.

 

SancakHaber

Recent Posts

Ankara Emniyet’te 3 üst düzey polis görevinden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize…

17 saat ago

Sahibinden.com’da otomobiller online açık artırma ile satılabilecek

Sahibinden, otomobillerin açık artırma ile satılacağı yeni bir platform olan Otobid'in hizmete açıldığını duyurdu. Türkiye…

17 saat ago

Bakan Tekin Neden Sadece 4 Sendika ile Görüşüyor?

Bakan Tekin Neden Sadece 4 Sendika ile Görüşüyor?   Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimcilere…

17 saat ago

Eğitimciler şiddete karşı iş bırakacak

Eğitimciler şiddete karşı iş bırakacak İstanbul Eyüpsultan’daki özel bir lisede, edinilen bilgiye göre yaklaşık 5…

17 saat ago

Mafya hesaplaşmasında öldürüldü, kışlada adı anıldı

İletişim Başkanlığı'ndan "Mafya hesaplaşmasında öldürüldü, kışlada adı anıldı" iddialarına açıklama geldi.     İletişim Başkanlığı’ndan…

3 gün ago

Günü gelince CHP’nin bir adayı olacak

Özel: Günü gelince CHP’nin bir adayı olacak   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grup toplantısında konuşan…

3 gün ago