Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN YENİ YIL MESAJI
30/12/2023 23:17
A+
A-

Başkan Şerifoğulları, “2024 yılının kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Geride bırakacağımız 2023 yılında bir taraftan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının coşkusunu yaşarken; diğer taraftan 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi, Filistin’de yaşanan insanlık dışı vahşeti ve son günlerde şehit verdiğimiz kahraman Mehmetçiklerimizin acısını yaşadık.

Görev süremizin 4,5 yılını geride bırakırken, 2023 yılında da aziz şehrimizin bugünü ve yarınları için birbirinden kıymetli hizmetleri hemşehrilerimizle buluşturduk.
Bu kapsamda, şehir kimliğine değer kazandırmak ve şehrin otopark ihtiyacını karşılamak hedefiyle inşa ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Yer Altı Otoparkı ile Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’nı hizmete sunduk.
Şehrin ihtiyacını karşılayamamasından dolayı şehrin yıllardır beklediği Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali’ni hizmete sunarak aziz şehrimize kazandırdık.

Kadim şehir Harput’umuzun, kültürel ve sanatsal tüm birikimiyle bir yaşam merkezi olması hedefiyle başlatılan “Müzeler Şehri Elazığ” projesi kapsamında Musiki Müzesi’nin ardından Basın Müzesi ve Hoca Hasan Hamamı Müzesi’ni de ziyarete açarak hizmete sunduk.
Harput Mahallesi ile güneyinde yer alan Ulukent (Hüseynik) Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi yol turizme kazandırıldı. Tarihi süreçte kervanların kullandığı ve türkülere konu olan Şeher Yolu, yapılan rekreasyon çalışmalarıyla yeniden eski cazibesine kavuşturuldu.

Şehrimizin değerleri arasında yer alan Tarihi Bakırcılar Çarşımızda gerçekleştirdiğimiz sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenleme çalışmalarımızın yanı sıra yine; Çarşı Mahallesi-Sakarya Caddesi, Belediye Sokak, Saray Cami Meydanı ve Belediye İş Merkezi Üstü Sokak Sağlıklaştırma projemizi de tamamladık.
Şehrimizin bugünü ve yarınları adına en önemli adım olan Elazığ’ın içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı Yapım İşi’ni kapsayan altyapı yenileme çalışmaları da devam ediyor.

Aziz şehrimiz Elazığ’a 2024 yılında da altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme, spordan kültür sanata kadar her alanda da en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.