Dolar 32,2704
Euro 34,7748
Altın 2.411,84
BİST 10.210,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Açık
Ankara
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 15°C

Başkan Fadıloğlu yılbaşında görevi başındaki polis ve askerleri ziyaret etti

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, YENİ YILA DAKİKALAR KALA GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERİ VE ASKERLERİ ZİYARET ETTİ.

01/01/2022 13:25
A+
A-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıla dakikalar kala görevi başındaki polisleri ve askerleri ziyaret etti. Özverili çalışmalarından ötürü polislere ve askerlere teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, “2022 yılının tüm insanlığa; barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Şehitkamil ilçesinin farklı noktalarında görev başında yeni yılı karşılayan polislerin ve askerlerin mesai yaptığı noktaları ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, görevi başındaki polis ve askerlerin yeni yılın heyecanını paylaştı. Hiç beklemedikleri anda Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu karşılarında gören polisler ve askerler, kısa süreli şaşkınlık yaşadılar. Polisler ve askerlere tatlı ikram eden Başkan Fadıloğlu, polisler ve askerlerin yeni yılını iyi dileklerle birlikte kutladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretlere, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan da eşlik etti.

Yeni yılın tüm insanlığa barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Güvenlik noktasındaki polis ve asker kardeşlerimizin şahsında, tüm güvenlik güçlerinde görev yapan kardeşlerimize iyi nöbetler diliyorum. Umut ediyoruz ki 2022 yılı daha huzurlu gelir. 2022 yılının tüm insanlığa; barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm polis ve asker kardeşlerimize de yeni yılda başarılar diliyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.