Dolar 32,3589
Euro 34,7115
Altın 2.436,69
BİST 9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Bankadaki sır intiharda anne detayı

GAZİANTEP’TE ÖZEL BANKADA GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN 38 YAŞINDAKİ BEKİR ÖZDEMİR, MESAİ SAATİNDE KENDİSİNİ BİR ODAYA KİLİTLEYEREK İNTİHAR ETTİ. HASTANEYE KALDIRILAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ, YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ. İNTİHAR EDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN OLAYDAN DAKİKALAR ÖNCE ANNESİNE VEDA AMAÇLI YAPTIĞI PAYLAŞIM İSE DİKKAT ÇEKTİ.

06/05/2022 17:25
A+
A-

Gaziantep’te güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, kendisini görev yaptığı özel bankadaki bir odaya kilitleyerek beylik tabancasıyla intihar etti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden güvenlik görevlisinin ölümünden yarım saat öncesinde sosyal medya hesabından paylaştığı annesine veda mesajı ise yürekleri dağladı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı’nda bulunan özel bir banka şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, bankada 4 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, saat 16.00 sıralarında kendisini bankada bulunan bir odaya kilitledi.

Beylik tabancası ile kalbine ateş etti

Özdemir, daha sonra beylik tabancası ile kalbine ateş etti. Silah sesini duyan banka çalışanları odaya girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Daha sonra durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra sağlık ekipleri de olayın yaşandığı banka odasına girerek durumu ağır olan güvenlik görevlisine kalp mesajı yaptı. Bir süre kalp masajı yapılan güvenlik görevlisi Bekir Özdemir, ambulansla Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölmeden önce sosyal medyadan annesi ile vedalaştı

Çalıştığı bankada intihar ederek hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Bekir Özdemir’in olaydan yarım saat önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Henüz intihar nedeni öğrenilemeyen Özdemir’in dikkat çeken paylaşımı ise yürekleri dağladı. Güvenlik görevlisinin ölümünden yaklaşık yarım saat öncesinde yaptığı paylaşımda ’Annem, canım annem, hayattaki tek gerçeğim. Ben gidiyorum, sakın gidiyorum diye üzülme ve beni affet. Vedam bir tek sana çünkü hayatta senden başka kimsem olmadı. Allah’a emanet ol, kendine iyi bak annem” ifadeleri yer aldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.