Categories: SPOR

Balıkesirspor’da Bandırmaspor maçı hazırlıkları

BALIKESİR (AA) – Aydeniz Et Balıkesirspor, TFF 1. Lig'in 28. haftasında 4 Nisan 2021 Pazar günü sahasında oynayacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanda dayanıklılık, pas ve taktik çalışması yaptı. İdmanda teknik direktör Şimşek oyuncularını sık sık uyardı.

Balıkesirspor orta saha oyuncusu Cumali Bişi, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli araya galibiyetle girdikleri için takımdaki moralin yüksek olduğunu söyledi.

Bandırmaspor maçının öneminin farkında olduklarını ifade eden 27 yaşındaki futbolcu, “Bandırmaspor maçını en iyi şekilde atlatıp önümüze daha güzel bir şekilde bakmak istiyoruz.” diye konuştu.

Takımın kanat oyuncusu Muhammed Enes Durmuş da ligde bulundukları noktadan yukarılara doğru tırmanışa geçmek istediklerini aktararak, “Bunun içinde elimizden geldiğince çalışıp çabalıyoruz. İnşallah Bandırmaspor maçını da kazanarak yukarılara doğru çıkarız.” ifadelerini kullandı.

SancakHaber

Recent Posts

Ankara Emniyet’te 3 üst düzey polis görevinden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize…

21 saat ago

Sahibinden.com’da otomobiller online açık artırma ile satılabilecek

Sahibinden, otomobillerin açık artırma ile satılacağı yeni bir platform olan Otobid'in hizmete açıldığını duyurdu. Türkiye…

21 saat ago

Bakan Tekin Neden Sadece 4 Sendika ile Görüşüyor?

Bakan Tekin Neden Sadece 4 Sendika ile Görüşüyor?   Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimcilere…

21 saat ago

Eğitimciler şiddete karşı iş bırakacak

Eğitimciler şiddete karşı iş bırakacak İstanbul Eyüpsultan’daki özel bir lisede, edinilen bilgiye göre yaklaşık 5…

21 saat ago

Mafya hesaplaşmasında öldürüldü, kışlada adı anıldı

İletişim Başkanlığı'ndan "Mafya hesaplaşmasında öldürüldü, kışlada adı anıldı" iddialarına açıklama geldi.     İletişim Başkanlığı’ndan…

3 gün ago

Günü gelince CHP’nin bir adayı olacak

Özel: Günü gelince CHP’nin bir adayı olacak   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grup toplantısında konuşan…

3 gün ago