Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Bakan Kasapoğlu: “Yarının Sultanları” programına katıldı

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU, ŞAHİNBEY SPOR SALONU’NDA DÜZENLENEN “YARININ SULTANLARI” PROGRAMINA KATILDI

28/11/2021 13:55
A+
A-

“Yarının Sultanları” programında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, her branşta altyapıyı güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, gençleri yarınlara daha donanımlı hazırlamak istediklerini amaç edindiklerini ifade etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şahinbey Spor Salonu’nda düzenlenen “Yarının Sultanları” programına katıldı. Programda konuşan Bakan Kasapoğlu, Türkiye’de çok güçlü bir spor altyapısına sahip olduklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu, açıklamasının ardından salonda voleybol oynadı.

Voleybol oynayan gençleri seyreden Kasapoğlu, gençlere başarılar diledi.

“Altyapımızı güçlendirmeye çalışıyoruz”

Her branşta emin adımlarla ilerlediklerini aktaran Kasapoğlu, “Voleybolda ’Filenin Sultanları’ var. İşte ’Yarının Sultanları’ projesi de tüm Türkiye’de hızlı bir şekilde ilerliyor. Yeteneklerimizi keşfetmek ve yeni yetenekleri tespit etmek. Bu anlamda önümüzdeki süreçte yeni branşlarda yeni müjdelerimiz olacak. Türkiye güçlü ve potansiyeli büyük bir ülke. Bu anlamda sporun her branşında altyapımızı güçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Etkinliğe katılan A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ise, “Yarının Sultanları” projesinin Gaziantep’te de başladığını belirterek, “Biz burada çok mutluyuz. Çok iyi çocuklar var. Hepsi çok güzel voleybol oynuyor, hepsi yetenekli. Sayın Bakan’a ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.