Categories: GENEL

Ankara Büyükşehir’in BELTEK Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

Ankara Büyükşehir’in BELTEK Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

ANKARA – BHA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile 7’den 70’e herkese açık olan mesleki eğitim kurslarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü iş birliği ile sürdürülen Mesleki ve Teknik Eğitim Kurslarının (BELTEK) yeni eğitim-öğretim dönemi için ön kayıtlar 18 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor.

87 Farklı Branşta Eğitim Verilecek

16 ana başlıkta, 87 kursun düzenleneceği eğitimlere katılmak isteyenler 18-26 Eylül tarihleri arasında https://beltek.gazi.edu.tr/ adresi üzerinden yada (0312 202 34 71-202 34 78) numaralı telefonlardan 26 Eylül tarihine kadar ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Online olarak ön kayıt işlemi gerçekleştiren Ankaralıların, kesin kayıt için Beşevler’de bulunan Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi B Blok’ta BELTEK Kayıt Bürosu’na şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

Eğitimler Hem Teorik Hem Uygulamalı Olarak Verilecek

BELTEK’lerde dersler akademisyenler tarafından üniversite yerleşkesinde hem teorik hem de pratik olarak veriliyor. Bilişim, elektrik-elektronik, inşaat, metal ve makine teknolojileri başta olmak üzere kişisel gelişim kursları, sağlık kursları, ağaç işleri mobilya ana başlığıyla toplam 87 farklı branşta eğitimler düzenleniyor.

Üniversite ve yerel yönetim işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olan ve her yıl binlerce kişinin meslek sahibi olmasına imkân sunan BELTEK’lerde, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu, ara eleman da yetiştiriliyor.

SancakHaber

Recent Posts

Yazarımız Hülya Yılmaz sizler için yazdı “Porsiyon Osman”

PORSİYON OSMAN Kıymetli okuyucularım bundan böyle bu değerli köşede sizlere ülkemizin ticaretinin temel unsurlarından ve…

24 saat ago

YÖK Başkanı Özvar, milli sporcularla birlikte “Spor Dostu Kampüs” projesini tanıttı

YÖK Başkanı Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen etkinlikte, YÖK’ün “Spor Dostu Kampüs” projesinin tanıtımını,…

1 gün ago

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor

Antalya’ya yerleşen Rusya ve Ukraynalılar memleketlerine dönüş yapıyor Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz, Antalya’da yaşayan…

1 gün ago

ilk paket değil son paket de olmayacak

Şimşek: ilk paket değil son paket de olmayacak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Kamuda Tasarruf ve Verimlilik…

2 gün ago

ULUS TARİHİ KENT MERKEZİ’NE ÜCRETSİZ ULAŞIM

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ULUS TARİHİ KENT MERKEZİ’NE ÜCRETSİZ ULAŞIM   Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus’u turizmin önemli…

2 gün ago

Son nefesinde kendisini kimin bıçakladığını söyledi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde karnından bıçaklanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Çağlayan (53), tedavisi…

2 gün ago