Dolar 32,5250
Euro 34,9518
Altın 2.436,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Ankara Büyükşehir’in BELTEK Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

Ankara Büyükşehir’in BELTEK Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor
15/09/2023 17:46
A+
A-

Ankara Büyükşehir’in BELTEK Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

ANKARA – BHA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile 7’den 70’e herkese açık olan mesleki eğitim kurslarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü iş birliği ile sürdürülen Mesleki ve Teknik Eğitim Kurslarının (BELTEK) yeni eğitim-öğretim dönemi için ön kayıtlar 18 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor.

87 Farklı Branşta Eğitim Verilecek

16 ana başlıkta, 87 kursun düzenleneceği eğitimlere katılmak isteyenler 18-26 Eylül tarihleri arasında https://beltek.gazi.edu.tr/ adresi üzerinden yada (0312 202 34 71-202 34 78) numaralı telefonlardan 26 Eylül tarihine kadar ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Online olarak ön kayıt işlemi gerçekleştiren Ankaralıların, kesin kayıt için Beşevler’de bulunan Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi B Blok’ta BELTEK Kayıt Bürosu’na şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

Eğitimler Hem Teorik Hem Uygulamalı Olarak Verilecek

BELTEK’lerde dersler akademisyenler tarafından üniversite yerleşkesinde hem teorik hem de pratik olarak veriliyor. Bilişim, elektrik-elektronik, inşaat, metal ve makine teknolojileri başta olmak üzere kişisel gelişim kursları, sağlık kursları, ağaç işleri mobilya ana başlığıyla toplam 87 farklı branşta eğitimler düzenleniyor.

Üniversite ve yerel yönetim işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olan ve her yıl binlerce kişinin meslek sahibi olmasına imkân sunan BELTEK’lerde, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu, ara eleman da yetiştiriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.