Dolar 32,5223
Euro 34,8741
Altın 2.443,30
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Ankara Büyükşehir’den yeni otobüs hattı müjdesi

Ankara Büyükşehir’den yeni otobüs hattı müjdesi
20/10/2023 10:33
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent’te ulaşımın daha konforlu ve güvenli  olması için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmiyor. EGO Genel Müdürlüğü Çubuk ilçesine bağlı mahalleler için harekete geçti. Bu kapsamda 26 Ekim Perşembe günü itibariyle; Perşembe, Cuma ve Pazar günleri saat 06.20- 17.30 saatleri arasında 466 ve 467 hat numaralı iki otobüs seferi hizmete başlayacak.

featured

Ankara Büyükşehir’den yeni otobüs hattı müjdesi

ANKARA – BHA

Başkent’te ulaşımın daha güvenli ve konforlu olması için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi çevre ilçelerde de ulaşımın erişilebilir ve kesintisiz olması adına yeni otobüs hatlarını devreye sokuyor.

Vatandaşlardan gelen talep geri çevrilmedi

Vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmeyen EGO Genel Müdürlüğü bu kez de Çubuk ilçesine bağlı mahalleler için harekete geçti.  Bu kapsamda 26 Ekim Perşembe günü itibariyle Perşembe, Cuma ve Pazar günlerinde 06.20-17.30 saatleri arasında hizmete girecek, ulaşım ağına katkıda bulunacak iki yeni otobüs bilgileri şöyle:

466 numaralı hat: Çubuk- Tahtayazı- Dağkalfat-Kösrelik-Demirci

467 numaralı hat: Çubuk- Kışlacık-Yeşilkent-Karagöl Mesire Alanı

Ankara Büyükşehir’den yeni otobüs hattı müjdesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.