Dolar 32,3798
Euro 34,7670
Altın 2.434,94
BİST 9.986,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Ankara Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Sinema Etkinliği Düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Sinema Etkinliği Düzenledi
27/08/2023 04:26
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Sinema Etkinliği Düzenledi

ANKARA – BHA

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği (Volksder) iş birliğiyle Araplar Sosyal Tesisi’nde kalan depremzede vatandaşlar için Altınpark’ta “Açık Hava Sinema” etkinliği düzenlendi.

300 Depremzede Vatandaş Keyifli Zaman Geçirdi

Rengarenk 47 Vosvos’un sergilendiği etkinlikte, yaklaşık 300 depremzede vatandaş Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Tosun Paşa ile nostalji yolculuğu yapma imkânı buldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenledikleri sinema etkinliği ile ilgili bilgi veren Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gültekin, “Mamak bölgesinde Büyükşehir tarafından depremzedeler ağırlanmaya devam ediyor. Bugün oyuncaklarımızı, hediyelerimizi dağıtıyoruz. Onlara güzel bir anı bırakmak istiyoruz. Sinema gösterisini radyo frekans yayını ile arabadan da izleyebiliyorlar. Büyükşehir Belediyesi bize büyük bir destek verdi. Biz de bu sayede vatandaşları eğlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Çocuklara Oyuncak Ve İkramlar Dağıtıldı

Sevimli palyaçolar ise çocuklara boyama kitabı, boya kalemi, balon, mısır, şekerleme ve birbirinden çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Etkinliğe katılan depremzede vatandaşlar duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Celal Yorulmaz: “Hatay’dan geldik. Bizi misafirhanede ağırlıyor Büyükşehir Belediyesi. Sağ olsunlar hafta sonları bize etkinlikler düzenliyorlar. Güzel imkânlar sunuluyor bize. Bizim morale ihtiyacımız var. Ufak şeylerle de mutlu olabiliyoruz. Böyle çalışmaların devamını diliyoruz.”

Nesrin Dede: “Benim burada ilk etkinliğim. Bize motive sağlıyor. Acımızı unutuyoruz, çocuklar için çok etkili oluyor.”

Figen Dede: “Sinemayı ve palyaçoyu çok seviyorum. Heyecanlıyım burada olmaktan. Arabaları da görünce çok sevindim.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.