Dolar 32,3950
Euro 34,7630
Altın 2.435,51
BİST 9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Ankara Büyükşehir, 33. Gençlik Konseyi’ne Ev Sahipliği Yaptı

Ankara Büyükşehir, 33. Gençlik Konseyi’ne Ev Sahipliği Yaptı
10/09/2023 15:50
A+
A-

Ankara Büyükşehir, 33. Gençlik Konseyi’ne Ev Sahipliği Yaptı

ANKARA – BHA

 Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Toplum Gönüllüleri (TOG) Vakfı iş birliğiyle “33. Gençlik Konseyi” Başkent’te düzenlendi.

“Gençlik Pırıl Pırıl”

Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de 81 ilden 200 öğrencinin katılımıyla düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar, şunları söyledi:

“Gençlik pırıl pırıl, gençlik harika, gençlik muhteşem. Sizin bu enerjiniz bizlere güç veriyor. Bizim bir iddiamız var; ‘Üniversite Ankara’da okunur’ diyen bir belediyeyiz ve böyle bir hizmet anlayışına sahibiyiz. Başkanımız Mansur Yavaş sizlere çok selamlarını iletti. Üniversite hayatınızda yaptığınız bu kıymetli işlerin hayatınız boyunca faydasını göreceksiniz. Sizlere emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Etkinlikte öğrenciler çeşitli atölyeler kurulup örnek projeler üzerinden yeni projeler üretirken, gençlik konferanslarıyla fikir alışverişlerinde bulundu ve düzenlenen mini konserlerle eğlendi.

Öğrencilerden Mansur Yavaş’a Teşekkür

Etkinliğe katılan TOG yöneticileri ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

Aylin Dinç: Biz TOG olarak 2002 senesinden beri her yıl Gençlik Konseyi düzenliyoruz. Amacımız, sosyal sorumluluk projeleri üretmek, üniversite öğrencilerinin fikirlerini dinlemek. Bu sene de Türkiye’nin dört bir yanından 200 öğrenci Başkentte buluştuk. Bu imkânı bize sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz.”

Özgür Matur: “Haziranda topladığımızda ‘Neden Ankara’da da buluşmuyoruz?’ diye kendimize sorduk. Mansur Yavaş’ın sosyal belediyecilik anlayışını bildiğimiz için Ankara’da olmak istedik. Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.”

Mehmet Bahadır Teke: “33. Gençlik Konseyi’ni Ankara Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu konseyde bizim yaşadığımız deprem felaketinden sonra kuruluş öykümüzün başlangıcı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi de bu öyküde bizim yanımızda.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.