Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 18°C

Ankara Bilim Üniversitesi’nin Tercih ve Tanıtım Günleri

Ankara Bilim Üniversitesi’nin Tercih ve Tanıtım Günleri
28/08/2023 02:18
A+
A-

ANKARA – BHA

Ankara Bilim Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 18 Temmuz tarihinde başladı. 8 Ağustos son tercih gününe kadar devam eden Tercih ve Tanıtım günleri için, uzman rehberler tarafından ücretsiz tercih danışmanlığı veriliyor.

Ankara Bilim Üniversitesi’nin fakülte ve bölümlerini anlatan Ankara Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Harun Meydan, şunları söyledi:

Ankara Bilim Üniversitesi, 2020 yılında Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesi. Dört fakültemiz var, 14 bölümümüz var, bir meslek yüksek okulumuz ve bir enstitümüz var. Kısaca fakültelerimizden ve bölümlerimizden bahsedeyim; İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Psikoloji bölümü, Mütercim Tercümanlık bölümü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü, İşletme bölümlerinden oluşuyor. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nde; Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümleri var. Güzel Sanatlar Tasarım Fakültemizde; Film Tasarım ve Yönetim bölümü, İç Mimarlık ve Çevre tasarım bölümü ve Yeni Medya ve İletişim bölümlerimiz var. Ayrıca Hukuk Fakültemiz var. Bu sene bir Meslek Yüksekokulu açtık. Meslek Yüksekokulumuzda da Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, E Ticaret ve Pazarlama ve İHA Teknolojileri ve Operatörlüğü bölümleri var.”

“Nitelikli Eğitimi Çok Önemsiyoruz”

Ankara Bilim Üniversitesi’nin nitelikli eğitime verdiği öneme değinen Prof. Dr. Meydan, “Biz nitelikli eğitimi çok önemsiyoruz. Özellikle bu topraklara ve bu coğrafyaya faydalı insan yetiştirmeyi istiyoruz üniversite olarak. Nitelikli eğitim demişken kendi alanında bir bir eğitim almış olmak çok önemli artık bireyler için. Kendi alanındaki bilgiyi edinmek, becerilerini geliştirmek, yenilikleri bilebilmek, uygulama yapmak, gelişmeleri takip edecek olabilmek edebilecek olmak çok önemli. Biz de bunları çok önemsiyoruz” açıklamasında bulundu.

18 Temmuz-8 Ağustos Tarihleri Arasında Ücretsiz Tercih Danışmanlığı

Tercih ve Tanıtım Günleri ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Meydan, “Tercih yapmak isteyen öğrencilerimiz için üniversitemizde bunun danışmanlığını veriyoruz. Ulaşımı çok kolay bir yerdeyiz. Öğrencilerimizi üniversitemize bekleriz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.