Dolar 32,3430
Euro 34,7535
Altın 2.405,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Ampute futbolunun parlayan ekibi Alves Kablo oyuncuları reklam filminde oynadı

Ampute futbolunun parlayan ekibi Alves Kablo oyuncuları reklam filminde oynadı
20/10/2023 15:38
A+
A-

Ampute futbolunun parlayan ekibi Alves Kablo oyuncuları reklam filminde oynadı

Tahsin KEMER / ANKARA – BHA

Yapımcılığını Embay Medya’nın üstlendiği reklam filminde Türkiye Kupası şampiyonu Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü’nün ve Ampute Futbol Milli Takımı’nın oyuncuları boy gösterdi.

Reklam filmi çok yakında tüm ulusal televizyon kanallarında yayınlanacak.

Reklam filmi çekimleri öncesi Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü Başkanı Hikmet Alabıcak ve takım kaptanı Rahmi Özcan ile Embay Yapım TV Reklam Ajansı sahibi Nihat Yıldız, Birlik Haber Ajansı’na (BHA) özel röportaj verdi.

“Hedefimiz Şampiyonlar Ligine gidip Şampiyonlar Ligi şampiyon olmak”

Alves Kablo kurucu üyelerinden ve aynı zamanda Alves Kablo Ampute Futbol Kulübünün de Başkanı olan Hikmet Alabıcak, alt liglerden iki sene içerisinde namağlup şampiyon olarak süper lige çıktıklarını belirterek, “Geçen sene de bir puan farkla Süper Lig’de ikinci olduk. Bu sene hedefimiz şampiyon olup şampiyonlar Ligi’ne gitmek. Şu anda yaptığımız transferlerle ligde popüler bir takımız. Yaptığımız yatırımlar ve transferlerle ligin ağır favorisi gözüküyoruz ama futbol sahada mücadele oyunudur. Biz emeğimizi, hırsımızı, azmimizi sahada gösterip şampiyon olacağız. Şampiyonluktan ziyade bizim asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligine gidip Şampiyonlar Ligi şampiyon olmak ve ülkemizi daha iyi temsil etmek” dedi.

Reklam filmi ile düşüncelerini de aktaran Başkan Alabıcak, şunları söyledi:

“Bir kampanya başlattık reklamla ve kendi firmamızla alakalı Alves Kablo olarak bugün burada güzel bir çekim havası var. Milli takımdaki temel omurgayı oluşturan futbolcularımızın çoğu burada güzel bir çalışma sonucunda televizyonlarda bu filmi halkımız görecek.”

“Türkiye’de özel sektörle desteklenen tek takımız”

Alves Kablo Ampute Futbol Takımı’nın kaptanı Rahmi Özcan, özel sektör ile desteklenen tek ampute futbol takımı olduklarının altını çizerek, “Öncelikle şuradan başlamak istiyorum Türkiye’de özel sektörle desteklenen tek takımız. Sağ olsun Alves Kablo, Hikmet ve Deniz başkan sayesinde bu oluşumun içine girdik. Geçen yıl bir puan farkla şampiyonluğu kaçırdık şampiyon olabilirdik nasip değilmiş. İlk defa lige çıkan bir takım olarak hem Türkiye kupası finali oynamak hem de ligde bir puan farkla şampiyonluğu kaçırmak bizim için yine büyük bir başarıydı. Önemli olan lige renk katabilmek inşallah bu yılda şampiyonluğu göğüsleyen taraf biz oluruz. Çok önemli transferlerimiz var milli takımın %70 ini kulübümüz oluşturuyor diğer yabancı oyuncularımızın hepsi kendi ülkelerinin milli takımında oynuyor. Allah izin verirse lig şampiyonluğunu kazanıp ülkemizi, Alves kabloyu, enerji sektörünü, iş adamlarını, ampute futboluna davet edip Şampiyonlar Ligi’nde oynayarak ülkemizi temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

“Alves Kablo’nun hem engelli sporunda hem enerji sektöründe başrol oynadığını tekrar tekrar göstermek istiyoruz”

Takım Kaptan Rahmi Özcan, reklam filmi ile ilgili ise, “Bizim önceliğimiz Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü’nün büyütülmesi, camiada duyulması. Bununla beraber Alves Kablo firmasının da camiada ses getirmesidir. Söylediğim gibi özel sektör olarak desteklenen tek kulübüz. Diğer kulüplerimizin tamamı belediye ve kurum kulüpleri onlar tarafından destekleniyorlar.  İnşallah reklamlarda hem Alves Kablo’yu hem ampute futbol kulübümüzü tüm Türkiye’ye duyurup engelli sporuna ne kadar destek verildiğini, yatırımlarla Alves Kablo’nun hem engelli sporunda hem enerji sektöründe başrol oynadığını tekrar tekrar göstermek istiyoruz. İnşallah bu reklamda da bunu taçlandırırız” dedi.

“Ankara’da bu tip prodüksiyonun olmasını ve bunu bizim yapmış olmamız bizi çok mutlu etti”

Alves Kablo Ampute Futbol Takımı için çekilecek reklam filmini değerlendiren ve Ankara’nın reklam konusunda önemini vurgulayan Embay Yapım TV Reklam Ajansı sahibi Nihat Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

“Bu akşam Alves Kablo Ampute futbol takımının reklam filmini çekiyoruz. Dünya şampiyonu olan futbolcular da var. Bu reklam filmi onlar içinde bizim içinde çok kıymetli. Ankara’da bu tip prodüksiyonun olmasını ve bunu bizim yapmış olmamız bizi çok mutlu etti. Biz Ankara’da bu işin daha çok yapılması için daha çok projenin olması için Ankaralı iş adamlarımızı hem Ankaralı yatırımcılarımızı Ankaralı ajanslarla çalışmasını istiyoruz. Onları böyle yönlendirmek istiyoruz. Biz Embay Medya olarak daha önce de Ankara’da Ankara dışında da çok fazla reklam filmleri çektik.  Fakat burası çok doğal bir plato Ankara Eldeyim emiş bir plato burada hikâye çok burası ülkenin merkezi burayı daha kuvvetli kullanabileceğimizi, daha çok kullanabileceğimizi düşünüyoruz. Reklam anlamında reklam filmleri biraz daha prodüksiyon açısından emek isteyen daha kalifiye personel isteyen işler. Ankara’da da böyle bir altyapı var çok üniversite var. Üniversitelerin bölümleri çok iyi insanları yetiştiriyor bu işe vesile olduğunuz için biz gururluyuz aynı zamanda Alves Kablo gibi firmalarında böyle işler yapması tabii ki bizim içinde çok iyi oluyor.”

Reklam filminden geriye kalan birbirinden güzel kareler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.