Dolar 32,3178
Euro 34,7254
Altın 2.402,09
BİST 10.361,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 18°C
Cts 14°C
Paz 18°C

Alkollü olduğu şüphesiyle durdurulan sürücü polise zor anlar yaşattı

ALKOLLÜ OLDUĞU ŞÜPHESİYLE DURDURULAN SÜRÜCÜ POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

30/03/2022 16:20
A+
A-

Şanlıurfa’da alkollü olduğu şüphesiyle polis tarafından durdurulan sürücü, alkolmetreyi üflememek için her yolu denedi. Pandemi olduğu için alkolmetreyi üflemeyeceğini söyleyen sürücüyü, maske takıp eldiven giyerek alkolmetreye yeni üfleme aparatı takan trafik polisi de ikna edemedi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre lüks aracıyla kontrolsüz bir şekilde caddede seyreden ve yayalara çarpmak üzere olan Mehmet S. isimli sürücüyü gören trafik polisleri, aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan sürücü, aracıyla bölgeden uzaklaşmak isteyince ekipler önünü kesti. İddiaya göre polisin üzerine de aracını süren sürücü, araçtan indirildi. Otobüs durağındaki bir bankta oturan sürücü, polise zor anlar yaşattı.

Polis maske ve eldiven taktı

Ehliyetini polise vermemekte direnen sürücü, alkolmetreyi de üflememek için birçok yol denedi. Şahıs, polislerin maskesiz ve eldivensiz olduğunu söyleyince, polis memurları pandemi kurulunun aldığı son kararı anlatarak açık alanda maska takma zorunluluğunun olmadığını belirtti. Buna rağmen alkolmetreyi üfletecek polis memuru maske ve eldiven taktı. Maske ve eldivenleri de yetersiz bulan sürücü, bu defa alkolmetreye takılan üfleme aparatının yeni olup olmadığını görmek istedi. Bir türlü ikna olmayan sürücü son olarak kendisini görüntüleyen basın mensuplarını bahane etti. Polisten basın mensuplarının çekimini engellemesini isteyen sürücüye, polisler, “Basın özgürdür, istediğini çekebilir” cevabı verdi.

Polislerin uzun süren çabası da işe yaramayınca sürücüye alkolmetreyi üflememe cezası kesilerek aracı güvenli bir yere çekildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.