Dolar 32,3765
Euro 34,7849
Altın 2.432,74
BİST 9.962,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Adnan Bekar, Esnaf Ziyaretinde

Adnan Bekar, Esnaf Ziyaretinde
29/08/2023 19:42
A+
A-

Adnan Bekar, Esnaf Ziyaretinde

ANKARA/Kerim TÜRK -BHA

Ankara Milletvekili Adnan Beker, seçimlerin ardından Kızılay İzmir Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bu buluşma, seçmenlere duyduğu teşekkürün bir ifadesi olmanın ötesinde, halkı daha yakından dinlemek ve sorunlarını anlamak amacıyla gerçekleşti.

Beker’in siyaset anlayışı her zaman insan odaklı oldu ve bu etkinlik, onun seçmenlerine karşı olan bağlılığının gerçek bir yansımasıydı. Vatandaşların endişelerini ve sorunlarını dikkatle dinledi ve sadece bir temsilci olmanın ötesinde, bu rolü samimi bir şekilde yerine getirmenin altını çizdi.

Bu etkinlik, seçilmiş yetkililerin görevlerinin halka hizmet etmek olduğu hatırlatıcı bir an oldu. Adnan Beker, bu sorumluluğun bilincinde ve temsil ettiği vatandaşların hayatlarına olumlu bir etki yapma konusundaki taahhüdünün farkındalığında bir buluşma gerçekleştirdi.

Geleceğe ilerlerken, seçilmiş temsilcilerimizin, halkla el birliği yaparak çalışmaya istekli olduklarını bilmek güvence verici. Adnan Beker’in Kızılay İzmir Caddesi’nde bulunması, sadece bir teşekkür değil, seçmenlerine olan bağlılığının süreceği bir sözün ifadesiydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.