Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Yenişehir Belediyesinden vatandaşlara iftar sonrası spor eğitimi

DİYARBAKIR’IN YENİŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇEDE BULUNAN PARKLARINDA ‘’SAĞLIKLI YAŞAM SPORU’’ PROJESİ ÇERÇEVESİNDE VATANDAŞLARA, HER SABAH VE HER AKŞAM İFTAR SONRASINDA SPOR EĞİTİMLERİ VERİYOR.

19/04/2022 10:15
A+
A-

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi, ilçede bulunan parklarında ‘’Sağlıklı Yaşam Sporu’’ projesi çerçevesinde vatandaşlara, her sabah ve her akşam iftar sonrasında spor eğitimleri veriyor.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatıyla Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nün profesyonel eğitmenleri eşliğinde “Sağlıklı Yaşam Sporu” projesi çerçevesinde her sabah ve her akşam iftar sonrasında Anıt Park, Koşu Yolu Parkı ve Yenişehir Belediye Parkı’nda spor eğitimleri düzenliyor.

Sağlıklı yaşamın bir hayat biçimi haline getirilebilmesi adına alanında uzman eğitmenler aracılığıyla vatandaşların spor yaptıklarını belirten Başkan Beşikci, “Spor yapmanın vücudumuzun ve beynimizin zinde hissedilmesini, stres seviyemizin azalmasını, beslenme düzenimizin iyileşmesini ve yaşam kalitemizin artmasını sağladığını biliyoruz. Bu nedenle başlattığımız ‘’Sağlıklı Yaşam Sporu’’ projesi ile her sabah ve her akşam iftar sonrasında Anıt Park, Koşu Yolu Parkı ve Yenişehir Belediye Parkı’mızda alanında uzman kadın ve erkek eğitmenlerimiz aracılığıyla her yaş grubuna göre ayrı ayrı spor eğitimleri düzenliyoruz” dedi.

Parklarda vatandaşlarla spor eğitimlerinin ısınmayla başladığını aktaran Başkan Beşikci, “Kültür, fizik hareketleri, koşu, pilates ve step – aerobik hareketleriyle devam ediyor. Bizlerle şimdiye kadar doktorlarının tavsiyesiyle spor yapan diyabet, hipertansiyon, eklem hastalığı, bel ve boyun fıtığı tanısı almış vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı sağlıklı yaşamın bir hayat biçimi hâline getirilmesi için spor aktivitelerimize katılmaya davet ediyorum’’ ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.