Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Yenişehir Belediyesinden özel gereksinimli bireylere gezi

DİYARBAKIR’IN YENİŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ, DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA MÜDÜRLÜĞE BAĞLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE EĞİTİM ALAN ÇOK SAYIDA ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER VE EĞİTMENLERİ İLE VAN’A KÜLTÜR GEZİSİNE ÇIKTI.

16/05/2022 14:55
A+
A-

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla müdürlüğe bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan çok sayıda özel gereksinimli bireyler ve eğitmenleri ile Van’a kültür gezisine çıktı.

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler ve eğitmenleri ile birlikte Van’ın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün özel gereksinimli bireyler ile gittiği ve 2 gün süren Van gezisi Van kahvaltısıyla başladı. Daha sonra Van Kalesi, Muradiye Şelalesi, Akdamar Kalesini gezen özel gereksinimli bireyler gittikleri her mekanda “Sevgi, Saygı ve Hoşgörü ile Aşılamayacak Engel Yoktur’’ pankartını açtı. Veysel Karani Hazretleri’nin türbesini de gezen özel gereksinimli bireyler, geziden duydukları mutluluklarını ve Başkan Beşikci’nin kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.