Dolar 32,3733
Euro 34,9924
Altın 2.326,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

MALATYA – Yeni Malatyaspor’da Durumlar Kötü…

SÜPER LİG’DE 5 HAFTADIR GALİBİYET YÜZÜ GÖRMEYEN YENİ MALATYASPOR’DA, BU HAFTA OYNANACAK OLAN ALANYASPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR. LİGİN SONLARINDA YER ALAN DOĞU TEMSİLCİSİ, BU HAFTA 3 PUAN ALARAK KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYOR.

09/12/2021 11:45
A+
A-

Süper Lig’de 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Yeni Malatyaspor’da, bu hafta oynanacak olan Alanyaspor hazırlıkları sürüyor. Ligin sonlarında yer alan Doğu temsilcisi, bu hafta 3 puan alarak kötü gidişata dur demek istiyor.

Süper Ligin 16. haftasında sahasında konuk edeceği Alanyaspor maçı öncesi hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdüren Yeni Malatyaspor’da tek düşünce sahadan 3 puanla ayrılmak. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetimindeki antrenman da düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışmalar çeşitli çalışmalarla sürüyor.

En son Süper Ligin 10. haftasında evinde oynadığı Altay maçını kazanan sarı siyahlılar, sonrasında oynadıkları 5 maçta 3 puan alamadı. Bu hafta Alanyaspor maçını kazanarak hem taraftarlarını mutlu etmek hem de galibiyet hasretine son vermek isteyen Yeni Malatyaspor’da geçtiğimiz hafta forma giymeyen Tetteh’de takımla birlikte hazırlıklarını sürdürdü.

Öte yandan Sumudica’nın göreve gelmesi ile yeniden başlayan haftalık basın açıklaması da alınan kötü sonuçlar ile askıya alındı. Son basın açıklamasında yönetimin transfer politikasını eleştiren ve ilk 11 de oynayacak oyuncularının olmadığını da söyleyen Rumen teknik adamın bu açıklamalarının da her hafta Çarşamba günleri basına açık olan antrenmanın son haftalarda yapılmamansın da etkili olduğu da iddia ediliyor.

Ligde oynadığı 15 karşılaşmada 4 galibiyeti, 9 mağlubiyeti ve 2 beraberliği bulunan Yeni Malatyaspor 18. sırada yer alıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.