Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Yağmurlu
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Yeni Malatyaspor, Barış Başdaş’ı renklerine bağladı

YENİ MALATYASPOR, SON OLARAK SAMSUNSPOR’DA FORMA GİYEN STOPER BARIŞ BAŞDAŞ’I RENKLERİNE BAĞLADI.

08/02/2022 17:00
A+
A-

Yeni Malatyaspor, son olarak Samsunspor’da forma giyen stoper Barış Başdaş’ı renklerine bağladı.

Süper Lig’de ara transfer döneminin son gününde Yeni Malatyaspor, son olarak TFF 1. Lig’de forma giyen 32 yaşındaki stoper Barış Başdaş ile anlaştı. İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde Başdaş, Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Almanya’nın Köln şehrinde doğan Barış Başdaş, 2006 yılında FC Köln altyapısında başladığı futbol hayatını 2009’da Türkiye’de Kasımpaşa’ya transfer olarak sürdürdü. Sonrasında Göztepe, Adana Demirspor, Karabükspor, Alanyaspor, Gençlerbirliği ve Karagümrük takımlarında da forma giyen başarılı stoper, 2020 yılında Almanya’nın Hannover takımında bir yıl oynadıktan sonra yeniden Türkiye’ye dönerek TFF 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor ile anlaştı. Sezonun ilk yarısını burada geçiren Baştaş, devre arasında takımdan ayrılarak kendisini Yeni Malatyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.