Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Yakut, Azerbaycan’da ’Yılın En Başarılı Diyetisyeni’ seçildi

UYGULADIĞI BAŞARILI SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET PROGRAMLARIYLA ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİREN UZMAN DİYETİSYEN MEHTAP YAKUT, AZERBAYCAN’DA DÜZENLENEN 2022 GLOBAL WOMAN AWARDS ÖDÜL TÖRENİNDE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDEREK ‘YILIN EN BAŞARILI DİYETİSYENİ’ ÖDÜLÜNÜ ALDI.

24/03/2022 10:50
A+
A-

Uyguladığı başarılı sağlıklı beslenme ve diyet programlarıyla adından sıkça söz ettiren Uzman Diyetisyen Mehtap Yakut, Azerbaycan’da düzenlenen 2022 Global Woman Awards ödül töreninde Türkiye’yi temsil ederek ’Yılın En Başarılı Diyetisyeni’ ödülünü aldı.

İş, spor ve sanat dünyasının en iyilerinin buluştuğu Azerbaycan 2022 Global Woman Awards Ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Türkiye’nin başarılı diyetisyenlerinden Mehtap Yakut 2022 Global Woman Awards ödül töreninde ’Yılın En Başarılı Diyetisyeni’ ödülüne layık görüldü. Azerbaycan 2022 Global Woman Awards ödüllerine katılan çalışmalarıyla örnek teşkil ederek başarılara imza atan ve adından sıkça söz ettiren başarılı diyetisyen Yakut, düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, “Arzu, emek, çaba başarının meyvesini en güzel şekilde olgunlaştırıp tatlandırır. Başarılarımızı böylesine değerli ödüllerle taçlandırdığımız zaman işimize daha fazla motive oluyoruz ve çok daha fazla çalışmalar yapmamız gerektiğine olan inancımızı tazeliyoruz. Türkiye’yi böylesine büyük bir organizasyonda temsil etmek benim için gurur kaynağı. Buradan cennet vatanıma kocaman sevgilerimi gönderiyor ve bu ödülümü onlara armağan ediyorum” dedi.

Başarılı diyetisyen Mehtap Yakut, hali hazırda birçok gazete, dergi ve yayın grubunda beslenme konularında yazılar yazmakta ve çeşitli televizyon programlarında yer almaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.