Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Viranşehir Belediyesi oto galericiler sitesinde çalışma başlattı

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ OTO GALERİCİLER SİTESİNDE ÇALIŞMA BAŞLATTI

05/08/2022 16:20
A+
A-

Viranşehir Belediyesi, yeni oto galericiler sitesinde üst ve altyapı çalışmalarına başladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekinci’nin talimatlarıyla harekete geçen fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, bu kez Yenişehir Mahallesinde bulunan yeni oto galericiler sitesinde üst ve altyapı çalışmalarına start verdi. Viranşehir Belediyesi, teknik ekiplerce planlı ve uygun yapı çalışmalarını tamamlayarak taşınma işleminin hızlandırılmasını hedefliyor. Ekinci, özellikle Viranşehir’in üst ve altyapı probleminin çözümü için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, bu çerçevede yapımı devam eden oto galericiler sitesinde çalışma başlattıklarını ifade etti. Modern bir görünümle inşa edilen galericiler sitesinin Viranşehir’e değer katacağını vurgulayan Ekinci, yeni kurulacak olan sitenin esnaf ve Viranşehir halkı için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Viranşehir Belediyesi’nin tüm birimleri ile ilçeye hizmet vermek için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Ekinci, “Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah vatandaş ve esnafımızın desteği ile çok güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Esnaf, altyapıda sorunsuz bir alan oluşturmak için çalışan Viranşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.