Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Vefakar öğretmen öğrencilerini yalnız bırakmıyor

DİYARBAKIR’IN SUR İLÇESİNDE ZİYARET İLKÖĞRETİM OKULUNDA GÖREV YAPAN HALİT TEKİN’İN, EĞİTİM-ÖĞRETİM ÇALIŞMALARI YANI SIRA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN KOLLARI SIVADI.

20/12/2021 10:15
A+
A-

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Ziyaret İlköğretim Okulunda görev yapan Halit Tekin, eğitim-öğretim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrencileri için kolları sıvadı.

Ziyaret İlköğretim Okulunda görevli sınıf öğretmeni Halit Tekin, okul dışında da öğrencilerine yönelik çalışmalar başlattı. Eğitim verdiği okulun kütüphanesine kitap ve ansiklopedi desteği sunarak çalışmalara başlayan Tekin, ekonomik durumu elverişli olmayan çocuklar için kolları sıvayarak, çalışma başlatıp yardımlarda bulundu. Çalışmalar kapsamında mont, bot, kırtasiye malzemeleri ve çorap dağıtımı gerçekleştiren Tekin, 80 öğrencinin yüreğine dokundu.

Bir yandan eğitim öğretim çalışmalarına devam edeceğini belirten Tekin, bir yandan da, sosyal yardım faaliyetlerine kesintisiz devam edebilmek şiarıyla, bundan sonra da gayret ve çaba göstereceğini kaydetti. Tekin, çalışmalarında kendisine destek olan okul yönetimine ve velilere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.