Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Vali Ali İhsan Su, yol yapım çalışmasını denetledi

DİYARBAKIR VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ALİ İHSAN SU, ŞANLIURFA YOLU VE ELAZIĞ BULVARI’NI BİRBİRİNE BAĞLAYAN NECMETTİN ERBAKAN BULVARI’NDA DEVAM EDEN ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

23/09/2022 14:05
A+
A-

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Şanlıurfa Yolu ve Elazığ Bulvarı’nı birbirine bağlayan Necmettin Erbakan Bulvarı’nda devam eden asfalt serim çalışmalarını inceledi.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım imkânı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Vali Su, Necmettin Erbakan Bulvarı’nda devam eden asfalt serim çalışmasını denetleyerek, birim amirlerinden çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı.

Vali Su, çalışmaların kent için önemli olduğunu vurgulayarak, “Altyapı ve yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kentimizi modern yollarla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Su’ya Genel Sekreter Abdullah Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Ensari Erden ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Kendal Okutucu eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.