Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Yağmurlu
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Ünlü yaşam koçu Astro iş insanlarına danışmanlık hizmeti veriyor

İSABETLİ ÖNGÖRÜLERİYLE TANINAN VE DÜNYACA TANINAN, MİCHAELA ASTRO İSTANBUL NİŞANTAŞI VE YEŞİLKÖY OFİSLERİNDE BİRÇOK İŞ İNSANI, CEO, SİYASETÇİLERE YAŞAM KOÇLUĞU HİZMETİ VERİYOR.

Ünlü yaşam koçu Astro iş insanlarına danışmanlık hizmeti veriyor
05/04/2022 11:05
A+
A-

İsabetli öngörüleriyle tanınan ve dünyaca tanınan, Michaela Astro İstanbul Nişantaşı ve Yeşilköy ofislerinde birçok iş insanı, CEO, siyasetçilere yaşam koçluğu hizmeti veriyor.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen yaşam koçlarından Michaela Astro, Fransa’da düzenlenen ve 70 ülkenin katıldığı yarışmada birincilik ödülünün sahibi olmuştu. Dünya çapında yaşam koçluğu dalında birçok yarışmada dünya birincilik ödülleri alan yaşam koçu ve NNLP uzmanı Michaela Astro, küçük yaşlardan beri durugörülere sahip olduğunu belirterek, “Bu yeteneğimi geliştirmek adına Amerika’da eğitim almak üzere L.A Üniversitesi’ne gittim. Los Angeles’ta yaşam koçu, bioenerji, NNLP, ilişki koçluğu üzerine eğitimler aldım. Bazı yetiler sonradan kazanılamaz. Ben doğal yeteneğimi diplomalarımla, sertifikalarımla, eğitimlerimle destekledim” dedi.

Bu günlere kolay gelmediğini ve kendini hem Türkiye’ye hem de dünyaya kanıtlamak için çok çalışıp okuduğuna değinen Astro, “Herkes Amerika’da gece eğlenirken ben sabahlara kadar ders çalışıp nasıl kendimi daha çok geliştirebilirim diye mücadele ediyordum. Bugünlere kolay gelmedim, çok çalıştım ve okudum. Sonunda kendimi Türkiye’ye, dünyaya ispatlayıp dünyaca ünlü bir yaşam koçu oldum. 19 yıldır yaşam koçu ve bioenerji uzmanı olarak Nişantaşı, Yeşilköy ofislerimde ve telefon seanslarımla hizmet vermekteyim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.