Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Zafer Partisi’nin Elazığ’da oyu var mı?

Zafer Partisi’nin Elazığ’da oyu var mı?
MOBİL REKLAM ALANI
10/04/2023 12:59
A+
A-

Ümit Özdağ tarafından kurulup seçimlere ilk kez girecek olan Zafer Partisi’nin Elazığ‘da oyu var mı?

 

Ümit Özdağ Milliyetçi Hareket Partisi Eski Milletvekilliği görevlerinde bulunmuş, daha sonra çeşitli kademelerde görev almış bir isim. Akabinde MHP seçmenini ciddi şekilde ayıran İyi parti saflarında görev alan Özdağ, İyi Parti kurucu üyelerinden olup burada da çeşitli sorun, sıkıntı ve anlaşmazlıklar yaşadıktan bir süre sonra, yeni parti kurma yolunda adımlar atmış ve 2021 yılında Zafer Partisi’ni kurup Genel Başkanı olmuştu.

Son zamanlarda açıklamalarıyla hem tepki çeken hemde bazı konularda ilgi odağı olan Özdağ’ın, Kurucu Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi milletvekili aday listeleri Elazığ’da etki gösterebilir mi ?

28. dönem Zafer Partisi Elazığ Milletvekili Aday listesine bakalım;

1-) Muhammed Onur Omrak
2-) Serap Özdemir
3-) Umay Tatar
4-) Furkan Sarıoğlu
5-) Mehmet Çetinkaya

Gözle görülebilecek bir etkiye sahip bir aday ve oy potansiyeli olmadığı seçmen tarafından dile getirilen Zafer Partisi, Elazığ’da MHP ve İyi Parti den oy kırpabilir mi sorusu gündeme gelmese de, sizler için değerlendirme gereği duyduk.

Bilmeliyiz ki bir oy bile çok önemli fakat Zafer Partisi’nin Elazığ’dan Milletvekili çıkarması bir yana dursun, %1-2 oy alabileceği bile muhtemel olasılıklar arasında bulunmuyor.

Zafer Partisi Elazığ eski il başkanı ve şuan Zafer Partisi Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Muhammed Onur Omrak pek tanınan bir sima olmasa da, Zafer Partisi Elazığ il başkanlığı yaptığı sırada aktif olmaya çalışmış bir isim.

Zafer Partisi Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Semra Özdemir, listede aday gösterilir gösterilmez bazı siyasi ve ekonomik rantların döndüğü bahsiyle istifasını verdiğini ve adaylıktan çekildiğini açıklayan isim.

Tüm bunlar göz önüne alındığında ve halkın söylemleri ile yola çıktığımızda Zafer Partisinin Elazığ’daki akreditesinin çok zayıf olduğunu söylemek yanlış olmasa gerek.

Tüm Milletvekili Adaylarına başarılar diliyor, Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum…

#Ümit BAKIR

 

 

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.