Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Uludağ ve Palandöken yerine Diyarbakır’ın tarihi mekanlarında snowboard keyfi

DİYARBAKIR’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI SONRASI 5 ARKADAŞ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREREK TARİHİ MEKANLARDA SNOWBOARD KEYFİ YAŞADI. O ANLARI KAYDEDEN GRUP SOSYAL MEDYADA BEĞENİ ALDI.

21/01/2022 14:35
A+
A-

Diyarbakır’da, yoğun kar yağışı sonrası 5 arkadaş bir ilki gerçekleştirerek, tarihi mekanlarda snowboard keyfi yaşadı. O anları kaydeden grup, sosyal medyada paylaşarak beğeni aldı.

Diyarbakır’da, son 49 yılın en etkili kar yağışının ardından tarihi mekanlar beyaza büründü. Tarihi Sur ilçesi içinde bulunan İç Kale’de, UNESCO Kültür Miras Listesinde yer alan Hevsel Bahçesi manzaralı Millet Bahçesinde 5 arkadaş, Hüsameddin Aslan, Baran Bayar, Tahsin Çacar, Cüneyt Göngür, Barış Adıgüzel, snowbard yaparak metrelerce kaydı. O anları kayıt altına alan arkadaşlar, Uludağ’ı Diyarbakır’a taşıyarak büyük beğeni aldı.

“Kar yağınca tarihi güzellikler ile kayağı birleştirmek istedik”

Diyarbakır’da, uzun aradan sonra ilk defa bu kadar yoğun kar yağışının olduğunu kaydeden Hüsameddin Aslan, tarihi güzellikleri kayak ile birleştirmek istediklerini vurguladı. Aslan, “Uzun zamandır snowbard yapıyoruz, Diyarbakır’da da bu kadar kar yağınca tarihi güzellikler ile kayağı birleştirmek istedik. Kar yağdığı gibi arkadaşlarla ekipmanlarımızı alıp tarihi bölgeye gittik, çok eğlenceliydi. Hz. Süleyman Camii ve surların dibinde kaydık, çok fazla beğeni geldi. Diyarbakır’da kar yağınca yapmaya devam edeceğiz, uzun zamandır bu kadar kar yağmamıştı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.