Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Türkiye Şampiyonu olarak döndüler

KAYHAN, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN SPORCULARA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ.

24/03/2022 15:45
A+
A-

Malatya Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencileri, Dart şampiyonasından Türkiye Şampiyonluğunu elde ettiler.

2021-2022 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Daire Başkanlığı faaliyet programında yer alan, 21-22 Mart 2022 tarihlerinde Konya’da yapılan Dart Genç Kız Türkiye Şampiyonasında Malatya Turgut Özal Anadolu Lisesi sporcu öğrencileri başarılı döndü.

Türkiye Şampiyonasında alınan başarıdan dolayı, Okul Müdürü İsa Ünver, Beden Eğitimi Öğretmeni Gülüzar Özdoğan ve dereceye giren sporcular Zeynep Karaman, Hayrünnisa Arıkbuğa, Sıla Kaya, Nurcan Türkmen ile beraber Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında şampiyonada kazandıkları başarı ve sevinçlerini dile getiren Beden Eğitimi öğretmeni Gülüzar Özdoğan ‘’ Dart branşında Türkiye şampiyonu olmak bizleri çok mutlu etti. Tabi buralara gelmek kolay olmadı. Büyük bir fedakarlık ve emek var. Bu başarıların devamı gelecek inşallah. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan her zaman desteğini hissettiğimiz Sayın İl Müdürümüz Ebu Bekir Kayhan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise sporcuları başarılarından dolayı tebrik edip, “Sporcularımızın Konya ilinde yapılan Dart Türkiye Şampiyonasında birçok sporcuyu eleyerek Türkiye Şampiyonası olmasından dolayı sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın ailelerini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kayhan, Türkiye Şampiyonu olan sporculara çeşitli hediyeler verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.