Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Tüfenkci: “Gidişatımız bir çok ülkeye göre çok daha iyi”

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MALATYA MİLLETVEKİLİ BÜLENT TÜFENKCİ, ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

06/08/2022 16:10
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, esnafları ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Dünyada enerji kriziyle baş gösteren ekonomik dalgalanmadan olumsuz etkilenen esnafın durumunu iyileştirmek için gayret sarf ediyoruz. Gidişatımız bir çok ülkeye göre çok daha iyi” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya merkez Fuzuli Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi. Tüfenkci, beraberindeki AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakkı Pekel, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Battalgazi Belediyesi Başkan Vekili Adil Demirel ile birlikte Fuzuli Caddesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Fırsat buldukça esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden Tüfenkci, “Her fırsat bulduğumuzda esnaflarımızla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinliyoruz. Bugün de esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek onları dinledik. Biz sürekli sahadayız, ilçe ziyaretlerimiz ve mahalle ziyaretlerimiz ile birlikte esnaf ziyaretlerimizi de sürekli yapıyoruz. Esnafımızın isteği ve talebi varsa bunları dinliyoruz. Vatandaşlarımızın içerisinde olmak, onları dinlemek bizim temel görevimiz. Tabi dünya zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz de bu süreçte bazı zorluklar yaşıyor. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.

“Esnafımızın yanındayız”

Tüfenkci, ekonomik dalgalanmadan olumsuz etkilenen esnafın durumunu iyileştirmek için gayret sarf ettiklerini de belirterek, “Esnafın korunması ve ticari faaliyetlerin sıkıntıya uğramaması için hükümetimiz önemli adımlar attı, atmaya da devam ediyor. İnşallah bu süreci en az hasarla atlatacağız. Şu da bir gerçek dünyada yaşanan onca sıkıntıya rağmen Türkiye ihracat ve büyüme rakamlarıyla bir çok ülkeden iyi durumda. Hükumetimiz hiç bir zaman esnafını, çalışanını zor durumda bırakmadı. Güçlü ve sosyal devlet olmanın verdiği özgüvenle bu süreci atlatıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da çözümün adresi AK Parti olacaktır” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.