Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Trafik Haftası’nda vatandaş ve öğrenciler bilgilendirildi

ELAZIĞ’DA POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN TRAFİK HAFTASI ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLERDE VATANDAŞLAR VE ÖĞRENCİLER BİLGİLENDİRİLDİ.

12/05/2022 13:55
A+
A-

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ’da polis ve jandarma ekipleri tarafından Trafik Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar ve öğrenciler bilgilendirildi.

Trafik Haftası nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da çeşitli etkinlikler ve eğitimler sürüyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından bir AVM’de etkinlik düzenlendi. Kurulan stantlarda vatandaşlar bilgilendirilirken, simülasyon aracı ile emniyet kemeri eğitimi faaliyeti gerçekleştirildi. Akülü araçlara binen çocuklar parkurda tur atarken bir yandan da ekipler tarafından trafik kuralları anlatıldı. Aynı zamanda etkinlik boyunca şapka, düdük ve rozet gibi hediyeler dağıtıldı. Son olarak alkollü araç kullanmanın zararlarını anlatan ekipler, alkometre gözlüğü ile vatandaşlara görüş testi yaptırdı.

Bütün sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyaran vatandaşlardan Muhammet Rahim Çırak, “10 kilometresi böyleyse 50’si, 100’ü nasıl olur orasını bilemem. Allah düşmanımın başına vermesin. Gerçekten çok heyecanlı ve kötüydü. Emniyet kemeri çok önemli. Emniyet kemeri bizi hayata bağlar, sevdiklerimize bağlar. Tek bir hareketin bu kadar kurtarıcı olacağını gerçekten düşünmezdim. Lütfen emniyet kemerlerimizi takalım. Kendimizi ve sevdiklerimizi tehlikeye atmayalım” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.