Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

TDP Genel Başkanı Sarıgül, çok yakında milyonların partisi olacaklarını söyledi

ŞANLIURFA (AA) – Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, çok yakında milyonların partisi olacaklarına inandığını söyledi …

TDP Genel Başkanı Sarıgül, çok yakında milyonların partisi olacaklarını söyledi
REKLAM ALANI
01/04/2021 14:43
A+
A-

ŞANLIURFA (AA) – Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, çok yakında milyonların partisi olacaklarına inandığını söyledi.

Beraberindeki heyetle çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da düzenlenen programda bir konuşma yapan Sarıgül, kısa sürede Türkiye çapında teşkilatlanma yaptıklarını ifade etti.

Partisinin geniş kitlelere ulaşma hedefiyle yola çıktığını anlatan Sarıgül, plan ve projelerinin detaylarını katılımcılarla paylaştı.

Kutuplaşmalara son vererek ülkede huzuru sağlayacaklarına inandığını belirten Sarıgül, şu değerlendirmede bulundu:

“Elimizden gelen her çalışmayı yapacağız. Ülkemizi anlayışlı, uzlaşmacı, adaletli olarak mutlu edeceğiz. Ülkemizde demokratik bir kalkınmaya ihtiyaç var. Bizim davamız şefkat ve gayretle bütün yurttaşlarımızın mutluluğu içindir. Kimlikli, onurlu, inanmış, şanlı inandığı dava için mücadele veren milyonlara ulaşacağız. Şu anda binlerin partisiyiz ancak çok yakında milyonların partisi olacağımıza inanıyorum. Şu anda sayımız az olabilir ama unutmayın ki çok yakında büyük kitlelere ulaşacağız. Partimizin ana görevi doğruları milletimize anlatma görevidir.”

Sarıgül, programın ardından partisinin Şanlıurfa İl Başkanlığı hizmet binasının açılışına katılarak, kentte esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.