Categories: POLİTİKA

Sorucuoğlu Kastamonu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü, Kastamonu sevdalısı Kadir Sorucuoğlu, Memleketinde birçok kurum ve kuruluşu ziyaret etti.

Sorucuoğlu ilk olarak geçtiğimiz günlerde çirkin bir saldırıya maruz kalan Pınarbaşı Belediyesi Başkanı Şenol Yaşar ile başkanlık makamında bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kastamonu Pınarbaşı ilçesi Belediye Başkanı Şenol Yaşar, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü ve ilçedeki yansımalarını anlattığı görüşmede, Sorucuoğlu şiddetin her türlüsünü karşı olduğunu fakat bu olayın şiddetten de öte görevi başında bir devlet görevlisine yapılmasının ayrıca dikkate alınması ve adli makamların bunu mutlaka değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra Kastamonu il merkezine geçerek temaslarına devam etti. Kastamonu Üniversitesi Öğretim görevlilerinden Hakkı Çılğınoğlu ile bir araya gelerek Kastamonu’nun sosyal ve siyasi durumu hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Sorucuoğlu daha sonra Araç ilçesine geçerek, İlçe kaymakamı, özel idare müdürü ve kaymakamlık çalışanlarını ziyaret etti. Ağırlıklı olarak ilçe sorunlarının konuşulduğu esnaf gezilerinde Sorucuoğlu ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Sorucuoğlu, esnaf gezisi ardından Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığını da ziyaret etti. BBP ilçe başkanı Serdar Havakara, Sorucuoğlu ve beraberindeki kalabalık heyetin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Ziyaret boyunca hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kadir Sorucuoğlu, bu ziyaretlerin önümüzdeki günlerde daha da artacağını belirtti.

 

SancakHaber

Recent Posts

Tedbirsiz tevekkül samimiyetin değil cehaletin alametidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tedbirsiz tevekkül samimiyetin değil cehaletin alametidir Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)…

2 gün ago

Bayburt Üniversitesi Türkiye’nin İlk EOSE Üyesi Oldu

Bayburt Üniversitesi Türkiye’nin İlk EOSE Üyesi Oldu Spor eğitiminde uluslararasılaşma vizyonu ve evrensel standartlar geliştirme…

2 gün ago

Sakarya Gaz Sahası’nda günlük 4,5 milyon metreküp gaz üretiliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası'nda günlük 4,5 milyon metreküp gaz…

2 gün ago

ABD’den Filistin’e destek

ABD'nin dört bir yanındaki üniversite öğrencileri kampüslerinde Filistin'e destek için kamp kurup gösteri düzenlemeye devam…

3 gün ago

Milli Boksör Avrupa şampiyonu Oldu

Milli Boksör Samet Gümüş, Avrupa şampiyonu oldu.     Milli boksörden Avrupa şampiyonluğu Milli Boksör…

3 gün ago

İstanbul’da kaza; 7 araç birbirine girdi

İstanbul'da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.   İstanbul’da kaza; 7 araç birbirine girdi…

3 gün ago