Dolar 32,5003
Euro 34,7680
Altın 2.489,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Sorucuoğlu Kastamonu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sorucuoğlu Kastamonu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
13/01/2023 11:35
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü, Kastamonu sevdalısı Kadir Sorucuoğlu, Memleketinde birçok kurum ve kuruluşu ziyaret etti.

Sorucuoğlu ilk olarak geçtiğimiz günlerde çirkin bir saldırıya maruz kalan Pınarbaşı Belediyesi Başkanı Şenol Yaşar ile başkanlık makamında bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kastamonu Pınarbaşı ilçesi Belediye Başkanı Şenol Yaşar, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü ve ilçedeki yansımalarını anlattığı görüşmede, Sorucuoğlu şiddetin her türlüsünü karşı olduğunu fakat bu olayın şiddetten de öte görevi başında bir devlet görevlisine yapılmasının ayrıca dikkate alınması ve adli makamların bunu mutlaka değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra Kastamonu il merkezine geçerek temaslarına devam etti. Kastamonu Üniversitesi Öğretim görevlilerinden Hakkı Çılğınoğlu ile bir araya gelerek Kastamonu’nun sosyal ve siyasi durumu hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Sorucuoğlu daha sonra Araç ilçesine geçerek, İlçe kaymakamı, özel idare müdürü ve kaymakamlık çalışanlarını ziyaret etti. Ağırlıklı olarak ilçe sorunlarının konuşulduğu esnaf gezilerinde Sorucuoğlu ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Sorucuoğlu, esnaf gezisi ardından Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığını da ziyaret etti. BBP ilçe başkanı Serdar Havakara, Sorucuoğlu ve beraberindeki kalabalık heyetin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Ziyaret boyunca hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kadir Sorucuoğlu, bu ziyaretlerin önümüzdeki günlerde daha da artacağını belirtti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.